Now Reading:
FOTO Pogledajte kako se uređuju Varaždinske Toplice – korak po korak sve bliže gradu s četiri zvjezdice
Full Article 1 minutes read

FOTO Pogledajte kako se uređuju Varaždinske Toplice – korak po korak sve bliže gradu s četiri zvjezdice

Da Varaždinske Toplice imaju velik turistički potencijal dobro je poznato, a kako bi privukle sve veći broj posjetitelja, ali i bile što ugodniji grad za život, radi se kontinuirano.

Tako se ovih dana u centru turističkog bisera Varaždinske županije moglo vidjeti kako vrijedni radnici boje stupiće i daju im novo ruho.

Kako najavljuje gradonačelnica Dragica Ratković, njihov cilj je postati grad s četiri zvjezdice, a prva u nizu bila je otvorenje novog Trga Republike.

-Kao što sam već istaknula prilikom otvorenja našeg Trga Republike Hrvatske na kojeg smo jako ponosni, to je prva zvjezdica. Ne smijem ih otkriti sve, ali u planu je puno toga – rekla je svojedobno gradonačelnica Ratković.

Prema svemu sudeći, Varaždinske Toplice korak po korak približavaju se cilju, a zahvaljujući svim radovima, velikom potencijalu u zdravstvenom turizmu, sve većem broju kuća za odmor s pričom koje privlače sve više turista titula perjanice zdravstvenog i kontinentalnog turizma uskoro će doista završiti u njihovim rukama.

tklopotan / www.sjever.hr
20.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.