Now Reading:
Održan radni sastanak Regionalnog saveza HNS-a – Škvarić: Svi naši sugrađani zaslužuju jednake šanse i uvjete života
Full Article 2 minutes read

Održan radni sastanak Regionalnog saveza HNS-a – Škvarić: Svi naši sugrađani zaslužuju jednake šanse i uvjete života

Predsjednici županijskih organizacija HNS-a s područja Sjeverozapadno-hrvatskog regionalnog saveza HNS-a, održali su radni sastanak u Varaždinu kako bi razmotrili planove i aktivnosti daljnjeg jačanja stranke.

Sastanku su prisustvovali Neven Alić predsjednik Sjeverozapadno-hrvatskog regionalnog saveza HNS-a i predsjednik ŽO HNS-a Bjelovarsko-Bilogorske županije, Marijan Škvarić, v.d. predsjednik ŽO Varaždinske županije, Robert Šplajt predsjednik Krapinsko-zagorske ŽO, Nenad Hranilović predsjednik Međimurske ŽO, Goran Pakasin predsjednik Koprivničko-križevačke ŽO te Mirko Korotaj zamjenik predsjednika HNS-a.

Tom prilikom istaknuti su rezultati koje HNS kontinuirano ostvaruje na sjeveru Hrvatske kao lider političkog centra s jasnom vizijom razvoja i stranke i regije koju ovaj Savez okuplja.

Rezultati su potvrda našeg rada ali predstavljaju i obvezu da činimo još više – poručio je tom prilikom predsjednik ŽO HNS-a Varaždinske županije Marijan Škvarić te naglasio kako HNS okupljen u Sjeverozapadnom regionalnom savezu svoj potencijal ima u brojnom članstvu te izabranim načelnicima, gradonačelnicima i vijećnicima .

– Oni su primjer kako se radi u službi građana. Imaju rezultat i viziju razvoja i napretka ove regije i svakog njenog dijela, a to potvrđuju brojnim realiziranim programima i konkretnim politikama. Svi naši sugrađani, bez obzira u kojem gradu ili općini živjeli, zaslužuju jednake šanse i uvjete života i svaki projekt koji unapređuje život u njihovoj sredini je važan projekt. Upravo to prepoznaje HNS -zaključio je Škvarić.


Na sastanku je istaknuto kako će županijske organizacije Sjeverozapadno – hrvatskog regionalnog saveza HNS-a još intenzivnije raditi prema zacrtanom planu i programu uz podršku vodstva stranke.

Podršku Savezu dao je i predsjednik HNS-a Stjepan Čuraj koji je tom prilikom pohvalio rad županijskih organizacija .

– HNS je oduvijek bio predvodnik u definiranju naprednih politika s jasnom vizijom razvoja, a upravo HNS na sjeveru to potvrđuje. Nastojat ćemo svoje vrijednosti ugrađivati u svakodnevni život, kao što smo svoja rješenja ugradili u brojne prijedloge zakona. Politika rada i rezultata ono je što ćemo i dalje praktično živjeti i zagovarati. To se očekuje i od HNS-a na sjeveru Hrvatske – zaključio je predsjednik HNS-a Stjepan Čuraj.

www.sjever.hr
19.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.