Now Reading:
Dragutinu Gradečaku, direktoru Radija Kaj, županijska nagrada za životno djelo
Full Article 50 second read

Dragutinu Gradečaku, direktoru Radija Kaj, županijska nagrada za životno djelo

Županijska skupština je na prijedlog Povjerenstva za priznanja, a nakon provedenog Javnog poziva za dostavu prijedloga za dodjelu županijskih priznanja, donijela odluku o dobitnicima ovogodišnjih priznanja Krapinsko-zagorske županije.

Plaketa županije za životno djelo tako je pripala direktoru “Radija Kaj”, Dragutinu Gradečaku, za očuvanje kajkavske kulture, jezika i glazbe kroz Društvo za kajkavsko kulturno stvaralaštvo i druge udruge, te za promociju Županije u radijskom programu.

Plaketa Krapinsko-zagorske županije za doprinos ugledu i promociji Krapinsko-zagorske županije u zemlji i svijetu primit će M.I. Hršak d.o.o. iz Krapine i Vlasta Horvatić Gmaz, a Plaketu za iznimno postignuće protekle godine dobit će tvrtka Salvus iz Donje Stubice i glazbenik Nikola Vranić.

Povelja Krapinsko-zagorske županije dodijelit će se Ivanu Jelenčiću, Slavici Vidaček, Udruzi žena Vrtnjakovec, Ivanu Maligecu, Juraju Celjaku, Ivanu Skorzitu (posmrtno), Bošku Jurecu, Društvu Naša djeca Kumrovec i Obrtu Metal M.B. vlasnika Branimira Lovrečkog.

www.sjever.hr
19.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.