Now Reading:
Počele prijave za 4. međunarodnu izložbu bučinog ulja Alpe – Adria
Full Article 2 minutes read

Počele prijave za 4. međunarodnu izložbu bučinog ulja Alpe – Adria

bučino ulje

U tijeku su prijave za 4. međunarodnu izložbu bučinog ulja Alpe – Adria. Izložba će se održati u subotu, 21. svibnja 2022. godine u sjedištu Varaždinske županije, odnosno Županijskoj palači u Varaždinu.

Varaždinska županija domaćin je ove izložbe kojom se nastoji, kao i prijašnjih godina, prezentirati i popularizirati bučino ulje. Također, izložbom se nastavlja sustavno i trajno podizanje svijesti kako proizvođača, tako i potrošača o važnosti zdrave prehrane i domaće proizvodnje.

Iz Zagrebačke županije pozivaju sve zainteresirane proizvođače s područja Zagrebačke županije da se prijave na 4. međunarodnu izložbu bučinog ulja Alpe – Adria, a prijavni obrazac za sudjelovanje na izložbi i ocjenjivanju bučinog ulja nalazi se ovdje. Ispunjeni prijavni obrazac treba se dostaviti najkasnije do 31. ožujka 2022. godine na adresu: Upravni odjel za poljoprivredu i zaštitu okoliša, Franjevački trg 7, 42000 Varaždin ili na e-mail: dragutin.vincek@vzz.hr.

Za proizvođače s područja Zagrebačke županije troškove analizu bučinog ulja pokriva Zagrebačka županija.

Prikupljanje uzoraka za ocjenjivanje bučinog ulja za proizvođače s područja Zagrebačke županije provoditi će se 4. travnja 2022. godine (ponedjeljak) od 9 do 14 sati u prostorijama Zagrebačke županije, odnosno Upravnog odjela za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo, soba 33, Ulica grada Vukovara 72/V, Zagreb.

Dostavljaju se tri boce i to dvije boce ulja u tamnim, staklenim i neobilježenim bocama (bez etiketa) za ocjenjivanje bučinog ulja te jedna boca ulja sa etiketom u svrhu izlaganja i degustacije na navedenoj Izložbi.
Za sva dodatna pitanja možete se obratiti u Upravni odjel za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo Zagrebačke županije na broj telefona 01/6009 466 ili e-mail: m.bacanek@zagrebacka-zupanija.hr.

www.sjever.hr
18.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.