Now Reading:
Hoće li se nastaviti program POS-a u Bedekovčini, ovisi o vama – ako ste zainteresirani za kupnju stana, ispunite anketu!
Full Article 2 minutes read

Hoće li se nastaviti program POS-a u Bedekovčini, ovisi o vama – ako ste zainteresirani za kupnju stana, ispunite anketu!

Općina Bedekovčina svim zainteresiranim građanima nastoji osigurati rješavanje stambenog pitanja putem Programa poticane stanogradnje.

S ciljem uvida u potrebe građana i boljeg planiranja Programa, Općina provodi anketu o interesu građana za kupnju stana putem ovog Programa. Provedbom ankete utvrdit će se postoji li objektivna potreba i interes za daljnjom realizacijom Programa.

Naime, Program društveno poticane stanogradnje provodi se izgradnjom stanova, odnosno stambenih zgrada, te se omogućuje prodaja stanova uz obročnu otplatu po pristupačnijim uvjetima od tržnih u pogledu kamata i rokova otplate. POS provodi Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) sukladno Zakonu o društveno poticanoj stanogradnji, pa se više informacija o provedbi POS-a možete vidjeti na službenim web stranicama APN-a (www.apn.hr).
Kupnjom stanova putem POS-a ostvaruje se niz pogodnosti, kao što su: rok otplate kredita od 30 godina + 1 godina počeka, bez jamaca; maksimalna cijena korisne površine stana 1.350,00 €/m²; prosječna kamatna stopa oko 2 posto.

Ukoliko ste zainteresirani za kupnju stana putem ovog Programa, iz Općine Vas pozivaju da ispunite anketni upitnik, te im ga dostavite najkasnije do 31. ožujka 2022. godine, na adresu: Općina Bedekovčina, Trg Ante Starčevića 4, poštom ili neposredno u prijamnu pisarnicu Općine Bedekovčina na istoj adresi, s naznakom “Anketni upitnik za kupnju stana po Programu poticane stanogradnje Općine Bedekovčina”, odnosno putem elektroničke pošte na e-mail: sandra@bedekovcina.hr.

– Ukoliko se utvrdi interes, Općina Bedekovčina će u suradnji s Agencijom za pravni promet i posredovanje nekretninama–APN, provesti Program POS-a – poručili su iz Općine.

Anketni upitnik možete pronaći ovdje.

www.sjever.hr
15.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.