Now Reading:
U Žarovnici nastavljena Laško malonogometna liga: u dvije se utakmice „lomilo” do samoga kraja
Full Article 2 minutes read

U Žarovnici nastavljena Laško malonogometna liga: u dvije se utakmice „lomilo” do samoga kraja

Na igralištu u Žarovnici utakmicama 2. kola nastavljeno je 1. izdanje Laško malonogometne lige koju organizira Društvo športske rekreacije Žarovnica.

U tri odigrane utakmice u jednoj nije bilo rezultatske neizvjesnosti, dok se u preostale dvije ‘lomilo’ do samog kraja.

Siguran je i u ovom kolu bio MNK Drvodjelac, koji je rezultatom 6:1 pobijedio Elektromont & Caffe Bar Cvetlin.

Veliki preokret dogodio se u utakmici UŠR Višnjica – Klesarstvo Martinčević – Novaki, u kojoj je ekipa Višnjice u samu završnicu ušla s vodstvom od 3:0, no igrači iz Novaka u devet su minuta postigli 3 gola i u konačnici ‘izvukli’ bod.
 

Ništa manje neizvjesno nije bilo niti u utakmici UŠR Vrbno i The Best of Cojones Lepoglava, u kojoj se u posljednjih 5 minuta ušlo u ‘egalu’, no u samom finišu ‘cojonesi’ su postigli dva gola i upisali prvu pobjedu.
 
Slobodna je u ovom kolu bila ekipa organizatora, DŠR Žarovnica.
 
Nakon dva kola u vodstvu je MNK Drvodjelac sa 6 bodova (13:3 gol-razlika), UŠR Višnjica (8:4) i Klesarstvo Martinčević – Novaki (6:4) imaju po 4 boda, The Best of Cojones 3 (5:7), a bez bodova su UŠR Vrbno (2:4), DŠR Žarovnica (2:7) i Elektromont & Caffe Bar Cvetlin (2:9), s time da Vrbno i Žarovnica imaju po jedan susret manje odigran.
 

Usprkos poprilično hladnom vremenu, utakmice drugog kola također su privukle znatan broj gledatelja koji su se zagrijavali uz atraktivne poteze malonogometaša.
 
Treće kolo igra se sljedeću subotu, 19. ožujka.

www.sjever.hr
13.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.