Now Reading:
13. Tjedan smijeha Kerekesh Teatra oborio rekord – predstave pogledalo više od 13.300 ljudi: „Ovo je stvarno iznad svih očekivanja!”
Full Article 2 minutes read

13. Tjedan smijeha Kerekesh Teatra oborio rekord – predstave pogledalo više od 13.300 ljudi: „Ovo je stvarno iznad svih očekivanja!”

Premijerom stand up komedije „Dobra večer, došao sam po vašu kćer”, u izvedbi Jana Kerekeša, večeras je u Varaždinu završio 13. Tjedan smijeha, najveći i najposjećeniji kazališni festival u Hrvatskoj.

U deset dana gledatelji su mogli uživati u 43 predstave Kerekesh Teatra te gostujućih prijateljskih kazališta, a prema informacijama koje nam je dao Jan, oboren je rekord u broju posjetitelja – predstave diljem Varaždinske, a jednu i u Međimurskoj županiji, gledalo je više od 13.300 ljudi, točnije 13.361!

-Ovo je stvarno iznad svih očekivanja! Nismo znali da će ljudi toliko stvarno objeručke prihvatiti tu sad već pomalo stupidnu odluku da se moraju nositi maske tijekom predstave, da se mora imati covid potvrda. Iznenađeni smo da je 95 posto mjesta u dvoranama u Varaždinu bilo rasprodano. Ovaj broj posjetitelja je definitivno rekordan i to u ovoj pandemijskoj godini. Prezadovoljni smo – rekao nam je Jan.

Nakon premijere, proglašeni su i dobitnici, pa je tako nagradu publike za najbolju gostujuću predstavu osvojio bosanskohercegovački glumac Dragan Marinković Maca za komediju ‘Kakva ti je žena, takav ti je život’, s 212 reakcija publike, za najbolju portretnu karikaturu nagradu je dobio Damir Novak iz Malog Mihaljevca, a za najbolju geg karikaturu Dragutin Kovačević Dado iz Zagreba.

a. kučić/sjever.hr
13.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.