Now Reading:
Počeli radovi na dogradnji Područne škole Kupinečki Kraljevec – investicija vrijedna gotovo 11 milijuna kuna
Full Article 1 minutes read

Počeli radovi na dogradnji Područne škole Kupinečki Kraljevec – investicija vrijedna gotovo 11 milijuna kuna

Polaganjem kamena temeljca gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević obilježio je početak radova na dogradnji Područne škole Kupinečki Kraljevec.

-Veliko mi je zadovoljstvo što obilježavamo početak radova nadogradnje škole na području Brezovice, jedne od najvećih gradskih četvrti, ali i četvrti koja je, po gustoći stanovnika, najrjeđe naseljena. Time organizacija javnih usluga predstavlja i dodatni izazov, a naš zadatak je da osnovno školstvo i obrazovanje organiziramo na način da budu dostupni svima pod jednakim uvjetima – rekao je Tomašević.

Dodao je kako vjeruje da će se ovom dogradnjom postojeće škole stvoriti još bolji uvjeti za školovanje učenika iz Kupinečkog Kraljevca, ali i rasteretiti matična škola u Brezovici.

Projektom je predviđena dogradnja postojeće škole koja obuhvaća spojni hodnik, dvije učionice razredne nastave, sanitarije, kabinet i zbornicu nastavnika, garderobu i sanitarije učenika, malu višenamjensku dvoranu sa spremištem, prateće prostore za tjelesnu zdravstvenu kulturu (svlačionice), blagovaonicu, priručnu kuhinju, sanitarije zaposlenika, spremište i kotlovnicu za centralno grijanje.

Ukupna vrijednost radova, opremanja i stručnog nadzora iznosi gotovo 11 milijuna kuna, bez PDV-a, a rok za izvođenje radova je sedam mjeseci i još dva mjeseca za opremanje.

www.sjever.hr/zagreb.hr
11.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.