Now Reading:
FOI ZA UKRAJINU Varaždinski fakultet otvara vrata ukrajinskim studentima, nastavnicima, istraživačima i znanstvenicima
Full Article 50 second read

FOI ZA UKRAJINU Varaždinski fakultet otvara vrata ukrajinskim studentima, nastavnicima, istraživačima i znanstvenicima

Svjesni katastrofalnih posljedica koje su zadesile akademsku zajednicu u Ukrajini, varaždinski Fakultet organizacije i informatike priključio se inicijativi #ScienceForUkraine.

FOI otvara svoja vrata ukrajinskim studentima, nastavnicima, istraživačima i znanstvenicima te im daje mogućnost da kao studenti na razmjeni nastave studij na varaždinskom fakultetu, dok znanstvenicima i nastavnicima nude mogućnost nastavka njihove karijere.

Varaždinski se FOI ovime stavlja na raspolaganje ratom pogođenoj akademskoj zajednici u Ukrajini i u okviru njihovih organizacijskih jedinica ili projektnih aktivnosti nudi im mogućnost besplatnog nastavka školovanja na hrvatskom ili engleskom jeziku, završetak dijela studija u sklopu programa studentske razmjene, obavljanje stručne prakse, uključenje u nastavne i znanstveno-istraživačke projekte, psihološko savjetovanje i rad.

-Ukoliko upoznate studenta/icu iz Ukrajine koji ima želju nastaviti studij tijekom izbjeglištva u Hrvatskoj, uputite ih na Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja, rado ćemo pomoći i pružiti sve informacije (international@foi.unizg.hr) – poručuju s varaždinskog fakulteta.

www.sjever.hr / FB Faculty of Organization and Informatics
10.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.