Now Reading:
A kako se vaši muškarci ponašaju kad su prehlađeni? Ova žena stala na kraj maltretiranju i prohtjevima i odvezla ga mami: „Neka se ona brine o njemu”
Full Article 3 minutes read

A kako se vaši muškarci ponašaju kad su prehlađeni? Ova žena stala na kraj maltretiranju i prohtjevima i odvezla ga mami: „Neka se ona brine o njemu”

Nakon što joj se suprug razbolio i očekivao da će biti uz njega, paziti ga, maziti i udovoljavati njegovim prohtjevima pa zbog toga čak i izostajati s posla, a svekrva ju izgrdila jer nije željela otići s posla, frustrirana žena strpala ga je u automobil i odvezla njegovoj mami.

30-godišnjak se razbolio i dobio povišenu temperaturu zbog čega očekivao je da njegova žena dolaziti s posla tijekom radnog vremena kako bi umjesto njega obavila najjednostavnije zadatke, namjestila grijanje na temperaturu koja mu odgovara ili podgrijala juhu, piše miss7.

Ogorčena žena priznala je da njezin muž “može biti totalni se***a kada je bolestan” te očekuje da se ona “iskaže” kada ga primi i najblaža prehlada jer “to pokazuje kakva je ona zapravo supruga” pa si je na Redditu dala oduška i napisala sljedeće:

-Moj suprug se razbolio i ima temperaturu unazad nekoliko dana, iako sam ga nahranila, donijela mu lijekove ipak je zvao dok sam bila na poslu i rekao mi da dođem kući samo da bih mogla obavljati umjesto njega smiješno lagane zadatke poput podgrijavanja juhe koju želi jesti ili prilagođavanja temperature u sobi – napisala je žena.

S obzirom da je u tome pretjerao, rekla mu je da ju prestane prekidati dok radi, no na to se oglušio i ponovno ju tražio da dođe s posla. Nakon što je to odbila u sve umiješala njegova majka koja ju je nazvala i izgrdila kako je grozna osoba zbog toga što ne želi ostaviti posao i vidjeti što njezinom bolesnom suprugu treba.

U tom trenutku, smjestila je muža u auto i odvezla ga ravno do kuće njegove majke.

-Dočekala nas je na vratima i izgledala je zbunjeno, rekla sam joj da njezinu bolesnom sinu u ovom trenutku treba majka, a ne žena, i predložila joj da se brine o njemu dok se ne oporavi, pa neka onda dođe kući. Počela je urlati ‘Vrati se odmah ovamo!’, ali ja sam se odvezla, moj muž je samo zbunjeno gledao, vjerojatno misleći da sam poludjela – prisjetila se.

I suprug i njegova majka optužili su je da je pasivno-agresivna i da stavlja posao iznad njegova zdravlja, a uključili su se i ostali članovi obitelji koji su je također osudili. Međutim, korisnici Reddita suosjećali su s njom i usprotivili se toksičnom i djetinjastom ponašanju njezinog muža.

www.sjever.hr / miss7.24sata.hr
10.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.