Now Reading:
KULTIVATOR KAO GENERATOR Projekt kroz koji će udruge s područja Međimurske županije jačati kapacitete svojih članova
Full Article 2 minutes read

KULTIVATOR KAO GENERATOR Projekt kroz koji će udruge s područja Međimurske županije jačati kapacitete svojih članova

Udruga Kultivator u partnerstvu s Međimurskom županijom i Općinom Nedelišće provodi projekt pod nazivom „Kultivator kao generator“ , a njegova je provedba počela krajem prosinca.

Provedbom projekta podići će se razina profesionalnosti u Udruzi Kultivator zaposlenjem dvaju članova koji će pohađanjem programa osposobljavanja ujedno ojačati kapacitete u području financijskog upravljanja i prikupljanja sredstava. S druge strane, krajem srpnja ove godine provodit će se komunikacijske radionice namijenjene svim predstavnicima organizacija civilnog društva s područja Međimurske županije koji žele ojačati komunikacijske vještine sa svojim ciljanim skupinama te unaprijediti vidljivost svojih organizacija i programa/projekata u medijima, a time posljedično i u lokalnoj zajednici.

U tri ciklusa održat će se sljedeće radionice: Javni nastup, Komunikacija s institucijama, Krizno komuniciranje, Odnosi s medijima i Korištenje društvenih mreža.

Projekt se provodi u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014. -2020. Europskog socijalnog fonda, Poziva Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice. Provedba projekta započela je 23. prosinca 2021. godine, a trajat će do 23. lipnja 2023., dakle ukupno 18 mjeseci.

Maksimalan iznos prihvatljivih troškova je 376.710,82 kuna, od čega su dodijeljena bespovratna sredstva iz Europskog socijalnog u iznosu od 320.204,20 kuna, odnosno 85 posto te Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske iz državnog proračuna RH u iznosu od 56.506,62 kuna ili 15 posto.

www.sjever.hr/medjimurska-zupanija.hr
08.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.