Now Reading:
Na utrci “Holjevka” podravski policajac Renato Begović osvojio odlično 3. mjesto
Full Article 1 minutes read

Na utrci “Holjevka” podravski policajac Renato Begović osvojio odlično 3. mjesto

U nedjelju je u Zagrebu je održana sedma po redu cestovna atletska utrka Holjevka, a u utrci duljine 10 km sudjelovao je policijski službenik Interventne jedinice policije Policijske uprave koprivničko-križevačke Renato Begović, koji je dionicu istrčao za 40 minuta i 43 sekunde te osvojio odlično treće mjesto.

Policijskog službenika primio je načelnik Policijske uprave Miroslav Puž sa suradnicima te čestitao na sudjelovanju i postignutom rezultatu.

U utrci su sudjelovali i pripadnici policije, koji su bili izuzeti od kotizacije, ali su simboličnim iznosom pridonijeli humanitarnoj ideji utrke uplatom dobrovoljnog priloga Zakladi policijske solidarnosti. Sudjelovanje na VII. Holjevki omogućeno je na dvije dionice utrke duljine 5 km i 10 km. Utrka od 10 km po prvi puta se vodi kao Prvenstvo Hrvatske u utrci na 10 km za djelatnike MUP-a.

Utrku Holjevka je organizirao Zagrebački atletski savez i Atletski klub Sjeme u suradnji sa Zakladom policijske solidarnosti. Ovogodišnje, sedmo izdanje Holjevke održalo se već tradicionalno sa startom na Mostu Slobode, a ciljem na Bundeku.   

Foto: Pu koprivničko-križevačka

www.sjever.hr
07.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.