Now Reading:
U potrazi ste za poslom? Donosimo top ponude sa sjevera Hrvatske
Full Article 2 minutes read

U potrazi ste za poslom? Donosimo top ponude sa sjevera Hrvatske

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr! Sretno!

iC artprojekt d.o.o. zapošljava Prvostupnika / Tehničara strojarske struke (m/ž) u Varaždinu. Potrebno je dobro znanje i vještine rada u programima AS Office, AutoCAD i Revit. Prijaviti se možete do 31.03.2022. putem brze prijave.

Eko Taxi d.o.o.  traži Vozača (m/ž) u Varaždinu. Rok za prijavu je 10.03.2022. Traži se aktivni vozač s vozačkom dozvolom B kategorije spreman na rad u smjenama. Prijave se zaprimaju ovdje.

Tifon d.o.o. zapošljava Gastro prodavača / Prodavača (m/ž). Mjesta rada su Zagreb, Zaprešić, Karlovac i Samobor. Rok za prijavu je 16.03.2022. Poslodavac nudi dinamičan i raznolik posao sa stimulativnim primanjima i ostalim dodacima na plaću. Prijaviti se možete putem brze prijave.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljavaju Inženjera elektrotehnike (m/ž) spremnog na terenski rad na području Hrvatske. Od kandidata se zahtijeva položen stručni ispit i poželjno je članstvo u strukovnoj komori. Prijave se zaprimaju do 22.03.2022. putem linka.

KTC d.d. traži Kuhara (m/ž) i Konobara (m/ž) u Čakovcu. Potrebni su im djelatnici sa završenom SSS ugostiteljskog smjera. Prijaviti se možete brzo i jednostavno putem brze prijave.

Auro Domus d.o.o. traži Vozača – dostavljača (m/ž) na području cijele Hrvatske. Poslodavac nudi stabilna primanja s plaćenim putnim troškovima i dinamični rad u rastućoj kompaniji. Od kandidata se zahtijeva posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Prijave se zaprimaju do 24.03.2022. putem brze prijave.

Mitel d.o.o. zapošljava Elektroinstalatera (m/ž). Rad se izvodi na području Krapinsko-zagorske županije. Prijave traju do 15.03.2022. Traže više izvršitelja s prethodnim iskustvom u području elektroinstalacija jake i slabe struje. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

iC artprojekt d.o.o. zapošljava Diplomiranog inženjera strojarstva (m/ž) u Varaždinu. Rok za prijavu je 31.03.2022. Posao uključuje projektiranje, stručni nadzor i konzultantske usluge. Prijaviti se možete putem linka.

Bathrooms4U traži radnike za pozicije: Vodoinstalater (m/ž), Keramičar (m/ž), Stolar (m/ž), Kvalificirani radnik (m/ž). Traži se stručnost u poslu te spremnost na rad u Irskoj. Znanje engleskog jezika nije potrebno jer će Vas kolege iz Hrvatske uvesti u posao. Prijavite se putem brze prijave do 05.03.2022.

Zagi Grupa d.o.o. zapošljava Recepcionera (m/ž), Konobara (m/ž) i Pomoćnog kuhara (m/ž). Djelatnici se primaju u stalni radni odnos. Rad se izvršava u Oroslavju. Prijaviti se možete do 23.03.2022. putem linka.

www.sjever.hr

04.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.