Now Reading:
Župan Stričak uručio zahvalnicu varaždinskoj bolnici povodom Dana civilne zaštite
Full Article 2 minutes read

Župan Stričak uručio zahvalnicu varaždinskoj bolnici povodom Dana civilne zaštite

Povodom nedavno obilježenog Međunarodnog dana civilne zaštite i Dana civilne zaštite u Republici Hrvatskoj u Opću bolnicu Varaždin stiglo je još jedno vrijedno priznanje.

Naime, za doprinos, trud i velike napore koje zdravstveni djelatnici svakodnevno, već više od dvije godine ulažu kako bi u ova izazovna vremena pandemije koronavirusa sve funkcioniralo na odgovarajući način, varaždinski župan Anđelko Stričak uručio je zahvalnicu ravnatelju Opće bolnice Varaždin Damiru Poljaku.

Tom prilikom župan je pohvalio rad svih službi koje djeluju u okviru sustava Civilne zaštite te naglasio njihovu izrazito zahtjevnu ulogu u borbi s pandemijom infektivne bolesti COVID-19. Posebno je zahvalio svim djelatnicama i djelatnicima OB Varaždin koji već dvije godine neumorno rade na liječenju naših sugrađana od spomenute bolesti, često zanemarujući vlastito zdravlje i sigurnost.

Ravnatelj Poljak zahvalio je u ime cijelog kolektiva na uručenom priznanju.

– Drago mi je da je Varaždinska županija prepoznala svakodnevne napore kojima su naši djelatnici izloženi. Pandemija koronavirusa još je više stavila u fokus važnost zdravstvenog sustava. Važno je istaknuti i da je sustav civilne zaštite postojao i prije COVID-19. Građani ga dožive tek kad dođe do izvanrednih situacija i nesreća, a sada su s njime bili suočeni svakodnevno – rekao je ravnatelj Poljak.

Također je dodao kako predanost poslu unatoč cjelodnevnom radu i mnoštvu prekovremenih sati djelatnika nije ni u jednom trenu bila dovedena u pitanje, već su svoj posao obavljali maksimalno profesionalno s individualnim pristupom svakom pacijentu, što će nastaviti činiti i dalje.

www.sjever.hr
04.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.