Now Reading:
Zadržavanje statusa jedne od gospodarski najkonkurentnijih županija – Međimurska županija dodjeljuje bespovratne potpore poduzetnicima, evo kako do njih
Full Article 1 minutes read

Zadržavanje statusa jedne od gospodarski najkonkurentnijih županija – Međimurska županija dodjeljuje bespovratne potpore poduzetnicima, evo kako do njih

Međimurska županija objavila je javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora po „Programu potpora male vrijednosti za financijske potpore i instrumente” koji ostaje otvoren sve do kraja godine!

Potpore male vrijednosti dodijelit će se za sufinanciranje troškova izrade prijavne dokumentacije projektnih prijedloga koji se kandidiraju za dodjelu bespovratnih sredstava, troškova izrade cjelovitih zahtjeva za HAMAG-BICRO zajmove, troškove izrade cjelovitih zahtjeva za HBOR kredite i troškova izrade cjelovite prijavne dokumentacije temeljem ZPU.

Bespovratne potpore dodjeljivat će se subjektima malog i srednjeg gospodarstva, a jedan poduzetnik može ostvariti pravo na maksimalni iznos od 15.000 kuna.

Kako je naglasio župan Matija Posavec, cilj ovih potpora je pomoći poduzetnicima u razvoju poslovanja, zadržati status jedne od gospodarski najkonkurentnijih županija, poticati razvoj gospodarstva i nastaviti s pozitivnim gospodarskim pokazateljima i ove godine.

Informacije vezane uz Javni poziv mogu se dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo, poljoprivredu i turizam Međimurske županije, soba 63, R. Boškovića 2, Čakovec, na tel. 040/374-238 ili putem elektronske pošte: gospodarstvo@medjimurska-zupanija.hr.

www.sjever.hr / medjimurska-zupanija.hr / FB Matija Posavec
04.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.