Now Reading:
VARAŽDIN: 67-godišnjak poludio kada su ga vodili u pritvor. Prijetio ženi i snahi da će ih ubiti
Full Article 1 minutes read

VARAŽDIN: 67-godišnjak poludio kada su ga vodili u pritvor. Prijetio ženi i snahi da će ih ubiti

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je provelo prvo ispitivanje uhićenog 67-godišnjaka zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela nasilja u obitelji te kazneno dijeli prijetnje.

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 67-godišnjak od sredine 2015. godine do 12. veljače 2022., u obiteljskoj kući u Varaždinu, teško kršio propise o zaštiti od nasilja u obitelji tako da je svoju 63–godišnju suprugu učestalo grubo vrijeđao i omalovažavao te bio fizički nasilan prema njoj prijeteći joj da će ju ubiti. Osnovano se sumnja da je 12. veljače 2022. u hodniku zgrade suda, prilikom preprate u zatvor zbog počinjenog prekršaja, ponovno joj zaprijetio smrću, kao i da je upućivao prijetnje smrću svojoj 27-godišnjoj snahi.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila osumnjičenom 67-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela te opasnosti od počinjenja kaznenih djela kojima prijeti.

www.sjever.hr

04.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.