Now Reading:
Na području Koprivničko-križevačke županije kreće cijepljenje u kućama – evo informacija
Full Article 2 minutes read

Na području Koprivničko-križevačke županije kreće cijepljenje u kućama – evo informacija

Kako bi se povećanjem procijepljenosti osigurala bolja zaštita građana od zaraze i posljedica koronavirusa, u Koprivničko-križevačkoj županiji cijepljenje se provodi na nekoliko načina.

Uz cijepljenje u ordinacijama obiteljske medicine te na punktovima u sportskim dvoranama, na području Koprivničko-križevačke županije kreće i cijepljenje u kućama u dogovoru s mobilnim timom. Ono je namijenjeno osobama koje iz zdravstvenih razloga ne mogu pristupiti cijepljenju, na primjer zbog teže pokretnosti i slično.

Sve informacije vezane uz naručivanje pacijenata za cijepljenje u kući mogu se pronaći na e-mail adresi Doma zdravlja Koprivničko-križevačke županije: cijepljenjeukuci@dzkkz.hr ili broju telefona: 048/279-637. Narudžbe će se zaprimati od 10 do 14 sati.

Osobe koje su smještene u ustanovama socijalne skrbi i u udomiteljskim obiteljima ili osobe koje imaju boravište, odnosno prebivalište na području Koprivničko-križevačke županije, a nemaju izabranog liječnika obiteljske medicine mogu se javiti na e-mail adresu: epidemiologija.kc@zzjz-kkz.hr ili na broj telefona: 048/655-120 od 7 do 15 sati, odnosno 091/456-8799 od 8 do 20 sati.

Kod narudžbe pacijenta na cijepljenje putem e-maila potrebno je navesti ime i prezime pacijenta, datum rođenja i MBO/OIB, adresu stanovanja, broj telefona, ime i prezime izabranog liječnika opće prakse i vrstu cjepiva.

www.sjever.hr / kckzz.hr
02.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.