Now Reading:
GDCK Krapina – U sklopu projekta “Pokreni se, izmjeni se” održana radionica na temu Suočavanje s ljutnjom
Full Article 2 minutes read

GDCK Krapina – U sklopu projekta “Pokreni se, izmjeni se” održana radionica na temu Suočavanje s ljutnjom

Gradsko društvo Crvenog križa Krapina u ponedjeljak je u sklopu projekta “Pokreni se, izmjeni se” održalo radionicu na temu Suočavanja s ljutnjom. Radionica je provedena u sklopu ciljanih programa u svrhu aktivacije i privlačenja osoba u aktivnosti i aktivno traženje posla putem sportskih, kulturnih i drugih programa sličnih sadržaja. Cilj radionice bio je pokazati mladima učinkovite tehnike nošenja s ljutnjom kako ona ne bi prešla u sukob te remetila osobne odnose i rad. Radionicu je održala Valentina Artić, magistra socijalne pedagogije.

Kroz provedbu edukativne radionice sudionici su bili upoznati s time što su emocije i čemu služe, predstavljene su im vrste emocija te su upoznati s emocijom ljutnje, vrstama ljutnje i načinima njenog prepoznavanja. Uz navedeno, govorilo se o posljedicama ljutnje za pojedinca te su mladi tijekom provođenja radionice aktivno sudjelovali procjenom vlastitih obrazaca ljutnje, a naposljetku su im predstavljene učinkovite tehnike nošenja s ljutnjom.

Podsjetimo, projekt “Pokreni se, izmjeni se” sufinancira Europska unija iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., sredstvima Europskog socijalnog fonda, a vrijednost projekta iznosi 1.980.057,74 kuna.

U projektnim aktivnostima sudjeluju mlade osobe od 15 do 29 godina koje su nezaposlene, nisu u sustavu obrazovanja i nisu registrirane u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Informacije o projektu i uključivanju u projektne aktivnosti možete dobiti putem telefona 049/371-141 interni broj 5, 091/608-1027 ili e-mail adrese – koordinator.neet@gmail.com.

www.sjever.hr

02.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.