Now Reading:
Odobrena sredstva za HNK i POU u Varaždinu – Habijan: Ova ulaganja dokaz su kako Vlada itekako vodi računa o sjeveru Hrvatske i gradu Varaždinu
Full Article 50 second read

Odobrena sredstva za HNK i POU u Varaždinu – Habijan: Ova ulaganja dokaz su kako Vlada itekako vodi računa o sjeveru Hrvatske i gradu Varaždinu

Republike Hrvatske za 2022. godinu za programe gradnje, rekonstrukcije i opremanja kulturne infrastrukture, odobrilo je programe Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu i Pučkog otvorenog učilišta Varaždin.

Prenosimo priopćenje varaždinskog HDZ-a:

Zahvaljujući Vladi Republike Hrvatske, resorno ministarstvo sufinancirat će investicijsko održavanje i opremanje HNK u Varaždinu u iznosu od 500 tisuća kuna te digitalizaciju Kina Gaj u iznosu od 300 tisuća kuna.

Predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Grada Varaždina i saborski zastupnik Damir Habijan zahvalio je Vladi Republike Hrvatske na podršci u razvoju kulturne infrastrukture i participacije u kulturnom životu grada Varaždina.
-Zahvaljujem ministrici kulture Nini Obuljen Koržinek na podršci koja je nužna kako bi naše varaždinsko kazalište moglo nastaviti s obnovom, a Kino Gaj s razvijanjem svojih programa. Drago mi je što je ministarstvo prepoznalo dosadašnji rad ovih institucija. Ova ulaganja dokaz su kako Vlada Republike Hrvatske itekako vodi računa o sjeveru Republike Hrvatske i gradu Varaždinu.“ – rekao je Damir Habijan.

www.sjever.hr
01.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.