Now Reading:
Nakon pune 32 godine na čelu Osnovne škole Donja Voća ravnateljica Blažević odlazi u mirovinu – na predanom radu zahvalila joj i zamjenica Zagorec
Full Article 2 minutes read

Nakon pune 32 godine na čelu Osnovne škole Donja Voća ravnateljica Blažević odlazi u mirovinu – na predanom radu zahvalila joj i zamjenica Zagorec

Nakon pune 32 godine na čelu Osnovne škole Andrije Kačića Miošića Donja Voća, dosadašnja ravnateljica Rahela Blažević odlazi u zasluženu mirovinu. Na predanom radu zahvalili su joj zamjenica župana Silvija Zagorec i pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport dr. sc. Miroslav Huđek.

Zamjenica Zagorec je tom prilikom zahvalila ravnateljici na požrtvovnom radu, ali i svim djelatnicima Osnovne škole.

– Od srca Vam zahvaljujem na predanom radu čiji su rezultati vidljivi na svakom koraku. Više od 30 godina vodili ste kako učenike, tako i nastavno i nenastavno osoblje, a o Vašem uspješnom vođenju govore nam brojne zahvalnice, diplome i priznanja. Čestitam na tome i želim Vam sve najbolje u novom poglavlju života – rekla je Zagorec.

Pročelnik Huđek osvrnuo se na dugogodišnju suradnju s ravnateljicom Blažević.

– Bez obzira gdje geografski bila škola ili koliko učenika imala, svaka škola je u nečemu najbolja. Bilo to područje tehničke kulture, zadrugarstva ili umjetnosti svaka škola je u nečemu najbolja. Sve to je zasluga upravo Vas i Vaših suradnika. Hvala Vam na suradnji koja je bila uspješna dugi niz godina – poručio je ravnateljici pročelnik Huđek.

Ravnateljica Blažević zahvalila je svima te s ponosom istaknula postignuća svojih učenika.

– Za mojeg tridesetogodišnjeg mandata kroz školu je prošlo više od 7.000 učenika. S godinama se broj učenika u školi smanjivao, ali i dalje smo ostali jednako uspješni te sam ponosna da smo unatoč svim zaprekama iznjedrili vrhunske stručnjake u svim područjima. Vodeći školu koja ima status škole s otežanim uvjetima rada vodila me misao „nije važno odakle dolazimo već kamo idemo“, a tijekom ovih trideset godina pokazali smo da možemo postići puno – zaključila je Blažević.

Ravnateljici su zahvalu uputili i načelnica općine Donja Voća Sanja Kočet, predsjednik Općinskog vijeća Željko Žmegač, predsjednica školskog odbora Vlatka Majcen, nova ravnateljica Ksenija Čretni, kao i ostali.

www.sjever.hr / FB Varaždinska županija
01.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.