Now Reading:
Gradonačelnica Cividini krafnama razveselila mališane u Dnevnom boravku „Dr. Antun Bogdan” i Centru za odgoj i obrazovanje i uljepšala im fašnički dan
Full Article 1 minutes read

Gradonačelnica Cividini krafnama razveselila mališane u Dnevnom boravku „Dr. Antun Bogdan” i Centru za odgoj i obrazovanje i uljepšala im fašnički dan

Kako bi im uljepšala današnji fašnički dan, gradonačelnica Grada Čakovca, ujedno predsjednica Turističke zajednice Ljerka Cividini posjetila je djecu i djelatnike u Dnevnom boravku „Dr. Antun Bogdan“ – Caritas Varaždinske biskupije u Čakovcu i u čakovečkom Centru za odgoj i obrazovanje.

Pritom su je dočekala nasmijana lica, koja su ponosno pokazala svoje umijeće maskiranja. Uz pjesmu i ples te razgovor s gradonačelnicom, uživali su u krafnama te joj djeca i djelatnici zahvalili što je fašnički dan provela s njima u društvu.

Dnevni boravak “Dr. Antun Bogdan” djeluje u Čakovcu od 1996. godine te brine o dvadesetak djece i osoba s najtežim oblicima cerebralne paralize i višestrukim oštećenjima s područja cijelog Međimurja, uz voditeljicu Kristinu Novaković.

Centar za odgoj i obrazovanje pruža sustavnu brigu za osobe s posebnim potrebama na području Međimurja, njih oko 170, koje vodi ravnateljica Dragica Benčik.

Gradonačelnica je ujedno iskoristila priliku da sasluša potrebe i molbe dviju ustanova u radu djece s teškoćama, ali i kako bi čestitala današnji Nacionalni dan edukacijskih rehabilitatora svim vrijednim djelatnicima koji savjesno obavljaju svoj životni poziv.

www.sjever.hr / cakovec.hr
01.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.