Now Reading:
Prisegnuli suci porotnici Vijeća za mladež Općinskog suda u Koprivnici, župan Koren istaknuo da su svojim zaslugama zavrijedili te pozicije
Full Article 1 minutes read

Prisegnuli suci porotnici Vijeća za mladež Općinskog suda u Koprivnici, župan Koren istaknuo da su svojim zaslugama zavrijedili te pozicije

U prostorijama Županijske uprave u ponedjeljak su svečano prisegnuli suci porotnici Vijeća za mladež Općinskog suda u Koprivnici koji su na dužnost imenovani na 5. sjednici Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije.

Suci porotnici prisegu su položili pred predsjednikom Županijske skupštine Damirom Felakom, županom Darkom Korenom i zamjenikom župana Ratimirom Ljubićem te po ovlaštenju župana pročelnicom Upravnog odjela za poslove Županijske skupštine i pravne poslove Ljubicom Belobrk Flamaceta i višom savjetnicom – specijalisticom za poslove Županijske skupštine i opće poslove Helenom Matica.

Župan je čestitao sucima porotnicima na imenovanju istaknuvši kako su svojim zaslugama zavrijedili ove pozicije, i to, prije svega, stručnošću, predanošću radu s djecom i mladima te društvenim angažmanom.

-Dužnost suca porotnika je privilegija, ali velika obaveza jer svojim radom štite društvo od nezakonitog postupanja pojedinaca ili države te predstavljate glas javnosti. Svojim objektivnim i nepristranim donošenjem odluka stvarate i održavate povjerenje javnosti u neovisno i časno pravosuđe te vjerujem kako će vaš rad doprinijeti još boljem funkcioniranju pravosudnog sustava te biti na korist cijele naše zajednice – poručio je župan.

www.sjever.hr/kckzz.hr
28.02.2022.

Input your search keywords and press Enter.