Now Reading:
KAO U FILMU Neprijavljeni Slovenac s paketima droge i potvrdama o cijepljenju bježao policiji!
Full Article 2 minutes read

KAO U FILMU Neprijavljeni Slovenac s paketima droge i potvrdama o cijepljenju bježao policiji!

Policijski službenici Interventne jedinice policije Policijske uprave varaždinske su u petak, 25. veljače oko 20.40 sati na jugozapadnoj obilaznici u Varaždinu u kontroli prometa zaustavili osobno vozilo slovenskih registarskih oznaka.

U trenutku zaustavljanja vozila, vozač je kroz prozor izbacio platnenu vrećicu, te jedan pvc paket u obliku cigle, te se ubrzano vozilom dao u bijeg. Na mjestu odbacivanja policijski službenici su osigurali mjesto događaja i obavili očevid, dok su drugi policijski službenici odmah krenuli u potjeru za odbjeglim vozačem.

Očevidom je utvrđeno kako je odbačena jedna platnena vrećica sa jednim pvc paketom ispunjen zelenom biljnom materijom nalik na drogu Marihuanu težine 964 grama i dvije papirnate omotnice sa sadržajem ukupno 32 bjanko potvrde o cijepljenju cjepivom „Astra Zeneca“, te još jedan pvc paket u obliku cigle ispunjen zelenom biljnom materijom nalik na drogu Marihuanu ukupne težine 1042 grama.

Brzim postupanjem i operativnim radom na terenu, policijski službenici su na jednom parkiralištu u Varaždinu zatekli vozilo koje se dalo u bijeg, a u kojem se nalazio vozač koji je vozilom bježao policiji. Provjerom je utvrđeno kako se radi o slovenskom državljaninu starosti 22 godine. Također je utvrđeno kako neprijavljeno boravi u Varaždinu.

Mladić je priveden po policijskim službenicima u prostorije policije gdje je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Neovlaštene proizvodnje i promet drogama. Temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu policijski službenici pretražili su osobno vozilo i stan kojim se koristi osumnjičeni u Varaždinu, kojom prilikom su pronašli novac u iznosu od 450 eura.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 22-godišnji slovenski državljanin će biti tijekom današnjeg dana predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

www.sjever.hr
27.02.2022.

Input your search keywords and press Enter.