Now Reading:
Grad Klanjec osigurao preko 300 tisuća kuna za financiranje rada svojih udruga
Full Article 2 minutes read

Grad Klanjec osigurao preko 300 tisuća kuna za financiranje rada svojih udruga

Grad Klanjec raspisao je Javni natječaj za financiranje programa odnosno projekata koje provode udruge na području grada Klanjca za 2022. godinu. Iz Grada pozivaju sve udruge sa sjedištem u gradu Klanjcu, kao i sve one koje svoje programe realiziraju na području grada da prijave svoje programe za opće dobro i razvoj Klanjca.

Natječaj se odnosi na javne potrebe u sportu i kulturi, te druge javne potrebe koje ostvaruju udruge i organizacije civilnog društva u ostalim područjima, kao što su logopedski kabinet i zaštita okoliša, briga o zdravlju, djeci i slično.

Ukupna planirana vrijednost za područje sporta iznosi 222 tisuća kuna, a najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu ili projektu iznosi tisuću, a najveći 160 tisuća kuna. Za području kulture osigurano je 55 tisuća kuna, pri čemu je najmanji iznos koji se može prijaviti i ugovoriti 500, a najveći 40 tisuća kuna. Planirani iznos za logopedske kabinete je 25 tisuća kuna, a za ostala područja 33 tisuće kuna, pri čemu je najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu ili projektu tisuću, a najveći 15 tisuća kuna.

Krajnji rok za podnošenje prijedloga projekta ili programa je 25. ožujka, a javni natječaj se raspisuje za planirano trajanje programa ili projekata za razdoblje provedbe do 12 mjeseci, odnosno od 1. siječnja do 31. prosinca. Natječajna dokumentacija šalje se preporučeno poštom ili dostavlja osobno na adresu: Grad Klanjec, Trg mira 11, 49290 Klanjec.

www.sjever.hr

25.02.2022.

Input your search keywords and press Enter.