Now Reading:
Princ Fašnik i Fiškal preuzeli vlast nad Gradom Samoboru, razmatraju o napadu na Rusiju!
Full Article 2 minutes read

Princ Fašnik i Fiškal preuzeli vlast nad Gradom Samoboru, razmatraju o napadu na Rusiju!

Na opće oduševljenje pročelnika Gradske uprave Grada Samobora, na redoviti kolegij Upravnih odjela došla je nova gradska vlast predvođena Princom Fašnikom i Fiškalom. Bez previše okolišanja dvojac se bacio na posao, a naravno prvo ih je zanimala konkretna financijska situacija u Gradu. Pročelnik za financije Željko Radovanić dao im je informaciju da Grad financijski stoji dobro, da ima čak 27 milijuna kuna viška s kojim nova fašnička vlast može odmah raspolagati.

Na veliko iznenađenje svih prisutnih Princ i Fiškal nisu uopće bili zainteresirani uzeti taj novac sebi na raspolaganje, već su viškove rasporedili samim pročelnicima da s njima raspolažu kako god žele. Načelno je dogovoreno da većinu novaca ostave sebi, a manji dio da proslijede kolegama unutar odjela. Osim financija, na kolegiju je tema bila i napeta situacija između Rusije i Ukrajine te je dogovoreno da se razmotri napad na Rusiju. Fiškal je pri tome iznio problem koji se hitno mora riješiti, a to je imenovanje Ministra za napad. Problem je u tome što imamo samo Ministra za obranu Fašničke Republike, Nikolu Burića Čokota.

Od ostalih točaka izdvajamo da je vršitelj dužnosti pročelnika Upravnog za društvene djelatnosti Silvio Ivan Žugaj po naredbi Princa Fašnika postao doživotni pročelnik istoimenog UO, a njegova djeca i nasljednici imaju pravo nasljeđivanja dužnost. Pročelniku odjela za provođenje dokumenata prostornog uređenja i gradnju, Davoru Boškoviću dan je nalog da se po hitnom postupku kod stećka na Anindolu napravi kip Princu Fašniku te da se naknadno izda dozvola za Srakin bunar želja na trokutu kod FINA-e.

Nova vlast pročelnike je podmitila, to jest počastila krafnama i kavom koju su im donijeli bivša gradonačelnica Petra Škrobot i njen zamjenik Petar Burić koji su se brzo snašli nakon gubitka posla. Nisu aktivirali opciju primanja plaće idućih 6 mjeseci, već su našli posao konobara u obližnjem kafiću.

Pročelnici i nova vlast su, čini se jako brzo našli zajednički jezik. Po uputama pročelnice Upravnog odjela za opće, pravne i tehničke poslove, Valentine Horvat pisani trag sa sjednice bit će uništen te će sve ostati na usmenim dogovorima između Princa, Fiškala i pročelnika.

sjever.hr/samobor.hr
24.02.2022.

Input your search keywords and press Enter.