Now Reading:
Grad Samobor obradovat će svoje umirovljenike i ovog Uskrsa
Full Article 2 minutes read

Grad Samobor obradovat će svoje umirovljenike i ovog Uskrsa

Nakon što je gotovo 1.300 umirovljenika preuzelo svoje božićnice, Grad Samobor obradovat će ih i uskrsnicama povodom nadolazećeg blagdana. Za isplatu uskrsnica osigurano je 350.000,00 kuna u gradskom proračunu.

Grad Samobor osigurava isplatu uskrsnica i za osobe s invaliditetom i za nezaposlene hrvatske branitelje iz Domovinskog rata, a to je još jedna u nizu socijalnih mjera kojima se nastoji osigurati bolji životni standard za sve građane i potvrditi teza kako je Samobor grad po mjeri čovjeka. Iznos uskrsnice ovisi o primanjima i socijalnom statusu, a iznosi 200,00; 300,00 ili 500,00 kuna.

Umirovljenici, osobe s invaliditetom i nezaposleni hrvatski branitelji iz Domovinskog rata s prebivalištem na području grada Samobora, koji imaju mirovinska i druga primanja do 2.000,00 kuna ostvaraju pravo na isplatu uskrsnice kao i svi oni koji su već ranije predali dokumentaciju za isplatu božićnice, a i dalje udovoljavaju propisanim kriterijima.

Oni koji nisu predali dokumentaciju za isplatu božićnica, mogu predati ispunjeni Obrazac za prijavu u evidenciju u terminu od 21. veljače do 14. ožujka 2022. godine. Obrazac se nalazi na dnu članka. 
Obrazac se predaje na porti Gradske uprave (Trg kralja Tomislava 5, 10 430 Samobor), a osim na porti može se preuzeti i na www.samobor.hr.

Sve o detaljima prijave pronađite ovdje.

sjever.hr/samobor.hr
23.02.2022.

Input your search keywords and press Enter.