Now Reading:
Ponosan gradonačelnik Zurovec priredio prijem za uspješne svetonedeljske judaše i uručio im priznanja!
Full Article 2 minutes read

Ponosan gradonačelnik Zurovec priredio prijem za uspješne svetonedeljske judaše i uručio im priznanja!

Povodom dodjele Javnih priznanja Nogometnom klubu Sava Strmec i istaknutim svetonedeljskim judašima Lani Juric i Mateju Dutkoviću koji treniraju u klubu JK Profectus Samobor održan je svečani prijem.

U Gradskoj vijećnici sportaše su dočekali i primili gradonačelnik Dario Zurovec i zamjenik gradonačelnika Gabrijel Deak. Dodijeljena su im priznanja i zahvalnice za postignut uspjeh.

Priznanje za izvanredan uspjeh u sportu dodijeljen je Lani Juric, članici JK Profctus Samobor, za osvojeno 3. mjesto na Prvenstvu Hrvatske za kadete 2021. i za osvojeno 3. mjesto na prvenstvu Hrvatske za mlađe kadete. Priznanje za izvanredan uspjeh dodijeljen je i Mateju Dutkoviću, također članu JK Profectus za osvojeno 2. mjesto na Prvenstvu Hrvatske za mlađe kadete. Zahvalnica Grada Svete Nedelje dodijeljena je Nogometnom klubu Sava Strmec za sveukupni rad i zasluge u promicanju sporta na području grada Svete Nedelje, a osobito za ostvarene rezultate u veteranskom nogometu tijekom 2021. godine.

Na samome početku gradonačelnik Dario Zurovec od srca je čestitao svima na izvrsnim rezultatima.

-Drago mi je da ponovno mogu nagraditi naše sportaše jer znam koliko je odricanja i truda potrebno za postizanje ovakvih rezultata. NK Savi Strmec ovo nije ovakav prvi uspjeh, stoga vam od srca čestitam, a nije ni našim judašima, Lani i Mateju. Samo hrabro nastavite, a mi ćemo vam kao i do sada biti potpora i podrška u ostvarenju vaših sportskih ciljeva – istaknuo je gradonačelnik Zurovec. Nagrađenima je čestitao i zamjenik gradonačelnika Gabrijel Deak naglasivši kako je ponosan da nagrađeni nastavljaju s ovakvim rezultatima u ovim izazovnim vremenima, te im zaželio mnogo uspjeha u daljnjem radu. Uz javna priznanja sportašima su uručene i novčane nagrade.

sjever.hr/grad-svetanedelja.hr
22.02.2022.

Input your search keywords and press Enter.