Now Reading:
Rukometašice Podravke uvjerljive protiv Zeline, najraspoloženije Franušić, Strugar i Turk
Full Article 2 minutes read

Rukometašice Podravke uvjerljive protiv Zeline, najraspoloženije Franušić, Strugar i Turk

Nakon jednog odigranog kola Lige prvakinja protiv Borussie Dortmund te nakon jednog odgođenog gostovanja u Ligi prvakinja, rukometašice Podravka Vegete okrenule su se i prvenstvenim obavezama. Na domaćem terenu su ugostile Zelinu. Upisale su uvjerljivu pobjedu 43:16.

Na sredini poluvremena Podravka je bila već na +10. Omogućilo je to treneru Goranu Mrđenu da rotira sve igračice iz zapisnika. Svoj prvijenac je u današnjoj utakmici upisala mlada perspektivna igračica, Dunja Međurečan, inače članica 2. ekipe.

U drugom poluvremenu Podravka Vegeta nastavlja dominirati te je već u 39. minuti rezultat 30:10. Najraspoloženije u redovima Podravke bile su krilne igračice Strugar i Turk s po 6 pogodaka kao i Franušić sa stopostotnim učinkom i također šest pogodaka. Podravkine vratarke su danas upisale ukupno 19 obrana. Krajnji rezultat je onakav kakav se očekivao, uz prednost od 27 pogodaka i rezultat 43:16. Ostaje žal zbog nove ozljede u našim redovima. Selena Milošević je ozlijedila rame, a koliko je ozbiljno bit će poznato nakon što se obave sve pretrage.

Bila je ovo i prva službena utakmica novih igračica Podravka Vegete, Gabriele Gudelj i Tine Barišić.

sjever.hr/rk-podravka.hr 20.01.2022.

Input your search keywords and press Enter.