Now Reading:
Pripremite se na vrijeme: ludbreška Zajednica tehničke kulture i ove će godine raspisati poziv za predlaganje projekata i programa
Full Article 1 minutes read

Pripremite se na vrijeme: ludbreška Zajednica tehničke kulture i ove će godine raspisati poziv za predlaganje projekata i programa

Zajednica tehničke kulture grada Ludbrega tijekom ožujka ove godine raspisat će Javni poziv za predlaganje projekata i programa u području javnih potreba u tehničkoj kulturi.

Prioriteti financiranja su opći i posebni programi odgoja, obrazovanja i osposobljavanja svih dobnih skupina, s naglaskom na djecu i mlade te učitelje i mentore tehničke kulture za stjecanje tehničkih, tehnoloških i informatičkih znanja i vještina kao što su elektrotehnika, elektronika, automatika i robotika, graditeljstvo, modelarstvo i maketarstvo, informatika i računalstvo, strojarstvo i konstruktorstvo.

Tu su i komunikacijska tehnika (radioamaterizam i sl.), audiovizualne tehničke djelatnosti (film, video i fotografija), astronautika i astronomija, inovatorstvo, tehničke discipline na vodi i u zrakoplovstvu, kao i automodelarstvo i prometna kultura.

Prijavitelji programa mogu biti udruge i fizičke osobe. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može ostvariti po pojedinom projektu/programu je 2.000,00 kuna, a najveći 5.000,00 kuna.

Programi mogu biti prijavljivani prema vremenskom trajanju, a zainteresiranima se predlaže da planiranju pripremanje programa, kako bi do ožujka mogli biti spremni za prijavu.

www.sjever.hr/ludbreg.hr
14.01.2022.

Input your search keywords and press Enter.