Now Reading:
Tražite posao? Donosimo TOP poslove na sjeveru Hrvatske!
Full Article 4 minutes read

Tražite posao? Donosimo TOP poslove na sjeveru Hrvatske!

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Hanjes d.o.o. trži skladištara (m/ž). Mjesto rada je Trnovec Bartolovečki, Varaždin. Posao obuhvaća pakiranje i obilježavanje proizvoda, pripremu i isporuku robe te utovar i istovar iste. Prijaviti se možete do 31.01.2022. putem brze prijave.

PROTIM Ržišnik Perc d.o.o. traži građevinskog inženjera (m/ž) u Sloveniji. Vodeće slovensko poduzeće na području integralnih usluga arhitekata i inženjera traži osobu za rad na području prometne infrastrukture. Poslodavac nudi plaću srazmjernu znanju, iskustvu i kompetencijama te dodatna stimulativna primanja za uspješnost. Prijavite se putem linka do 22.01.2022.

Plinka-Puh d.o.o. traži djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž) u Mokricama. Prijave se zaprimaju do 31.01.2022. Poslodavac omogućuje kontinuirano usavršavanje, mogućnost napretka unutar tvrtke i redovna primanja. Moguće je zapošljavanje i umirovljenika. Prijavite se brzo i jednostavno putem linka.

Zagi Grupa d.o.o. zapošljava recepcionera (m/ž). Mjesto rada je Oroslavje. Poslodavac traži radnika za rad na recepciji hotela te mu nudi plaću u iznosu od 5000kn do 8000kn. Prijaviti se možete do 20.01.2022. brzo i jednostavno putem brze prijave.

KTC d.d. zapošljava prodavača na delikatesi (m/ž). Mjesto rada je Jalžabet, a prijave se zaprimaju do 21.01.2022. Traži se osoba sa završenom srednjom stručnom spremom usmjerenja trgovac ili slično. Prijavite se brzo i jednostavno putem brze prijave.

Buffet Piccolo traži konobara (m/ž). Mjesto rada je Zaprešić, a rok za prijavu je 18.01.2022. Traže se 2 izvršitelja sklona timskom radu sa željom stvaranja ugodne, vesele atmosfere s dozom profesionalnosti. Prijavite se putem brze prijave na linku.

KTC d.d. zapošljava skladišnog radnika u poljoljekarni (m/ž) u Prelogu. Prijave se zaprimaju do 20.02.2022. Traži se radnik sa završenom srednjom stručnom spremom poljoprivrednog smjera, poželjno je posjedovanje položenog tečaja ua viljuškaristu. Prijavite se brzo i jednostavno putem linka.

Crodux derivati dva d.o.o. traži prodavača – konobara – radnika u autopraoni (m/ž). Mjesto rada je Varaždin, a prijave traju do 16.01.2022. Poslodavac traži 2 radnika zbog povećanog opsega posla za rad na puno radno vrijeme. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Klasje d.o.o. traži prodavača (m/ž) mješovite robe u Lepoglavi. Prijaviti se možete do 31.01.2022. Poslodavac traži 2 radnika koji će slagati robu, voditi brigu o asortimanu i izgledu izložene robe te posluživati kupce i raditi na blagajni. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Dom zdravlja Čakovec zapošljava doktora medicine (m/ž). Mjesto rada je Orehovica. Rok za prijavu je 17.01.2022. Podatke za prijavu pronađite na portalu posao.hr.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

sjever.hr 13.01.2022.

Input your search keywords and press Enter.