Now Reading:
Koprivničani ponovno pokazali veliko srce: pogledajte što je sve prikupljeno u prvoj ovogodišnjoj akciji Crvenog križa – vaše donacije uvijek su dobrodošle!
Full Article 2 minutes read

Koprivničani ponovno pokazali veliko srce: pogledajte što je sve prikupljeno u prvoj ovogodišnjoj akciji Crvenog križa – vaše donacije uvijek su dobrodošle!

U prvoj ovogodišnjoj akciji prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu, koju je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organiziralo u ponedjeljak u Robnom centru KTC u Koprivnici, građani su donirali ukupno 92 kilograma različitih prehrambenih proizvoda i 38 komada higijenskih potrepština.

Volonteri koprivničkog Crvenog križa su na ulazu u KTC kupcima dijelili letke s popisom potrebnih proizvoda te preuzimali donacije za Socijalnu samoposlugu.

-Blagdansko razdoblje je za nama, no sugrađani u potrebi trebaju našu pomoć tijekom cijele godine. Svoje donacije uvijek možete donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radić 7, a ako želite pomoći novčano, uplatite na žiro račun Podravske banke (IBAN HR9223860021100510465). Pomoći možete i volontirajući, javite nam se na broj telefona 048/642-193 – poručuju iz koprivničkog Crvenog križa.

Među volonterima koji su prikupljali donacije u Robnom centru KTC u Koprivnici i ovaj put su bili umirovljenici uključeni u projekt „Volonter penzioner“ koji je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 2 milijuna kuna.

Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije “Rad na dar”, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena “Kamengrad”, Starigrad.

www.sjever.hr / hck-koprivnica.hr
11.01.2022.

Input your search keywords and press Enter.