Now Reading:
NEMA ŠALE: Ivanec spremio odličan program za ispraćaj ove i doček Nove godine – KUD Salinovec, La Bohem Band, klizanje do 2 u noći, vatromet, gastro ponuda…
Full Article 2 minutes read

NEMA ŠALE: Ivanec spremio odličan program za ispraćaj ove i doček Nove godine – KUD Salinovec, La Bohem Band, klizanje do 2 u noći, vatromet, gastro ponuda…

Ovogodišnji program koji je pripremio Grad Ivanec povodom ulaska u novu godinu svakako nije za propustiti budući da je program pripremljen za sve generacije!

Budući da je loše vrijeme stopiralo božićni nastup KUD-a Salinovec, oni će svojim nošnjama zabijeliti paviljon gradskog parka i uvesti vas u Novu godinu kroz tradiciju i narodne plesove i to s početkom u 16.30 sati 31. prosinca 2021. godine.

Nastupit će seniorska i dječja sekcija, uz glazbu svog tamburaškog sastava. Vrijeme će biti ugodno za ovo doba godine pa se pozivaju svi ljubitelji narodnih plesova da se odazovu veselom programu KUD-a Salinovec i s njima i zaplešu!

S obzirom na to da se sve manifestacije održavaju kod paviljona i klizališta u gradskom parku, ovdje će se održati i središnji program kojim će se ispratiti Stara i dočekati Nova godina.

Program će početi oko 22 sata; svira i pjeva La Boheme Band, uz koji će svi okupljeni uplesati u Novu 2022. godinu. U ponoć će nebo iznad parka rasvijetliti vatromet, a prvu novogodišnju čestitku građanima će uputiti zamjenik gradonačelnika Marko Friščić.  Okupljeni građani bit će počašćeni kuhanim vinom (od 23 sata nadalje), a na raspolaganju će biti ugostiteljska i druga ponuda blagdanskih kućica, a do dva iza ponoći radit će i klizalište pa su sva djeca i ostali zainteresirani pozvani na noćno novogodišnje klizanje!

Sukladno propisima, program će završiti u dva sata iza ponoći. Svi posjetitelji mole se za pridržavanje propisanih epidemioloških mjera.

www.sjever.hr
30.12.2021.

Input your search keywords and press Enter.