Now Reading:
ZASTRAŠUJUĆE Sjećate se učiteljice Bernarde Jug? Pod logom omče stvara bazu “hrvatskih izdajnika”, na vrhu liste premijer, predsjednik i ‘stožeraši’
Full Article 2 minutes read

ZASTRAŠUJUĆE Sjećate se učiteljice Bernarde Jug? Pod logom omče stvara bazu “hrvatskih izdajnika”, na vrhu liste premijer, predsjednik i ‘stožeraši’

U aplikaciji za slanje teksta i multimedije Telegram, sličnoj Whatsuppu, jedna od najistaknutijih ‘antimaskerica’ Bernarda Jug na stranici zastrašujućeg logotipa, kojeg čini omča poziva sljedbenike da upišu “izdajice naroda” u bazu Hrvatske izdajice.

Ovdje možete naći izdajnike hrvatskoga naroda, molimo Vas pretražite ili unesite podatke koji nedostaju, da ih MI, NAROD možemo pronaći i suditi im po Božjem i Prirodnom zakonu, Hvala Vam svima, Slobodnim Ljudima – stoji u opisu stranice pod rubrikom Tko smo mi.

Ovdje možate pronaći izdajnike naroda. Možete pretraživati i unositi dodatne podatke koje znate, a koji nedostaju. Time pomažete da ih se pronađe i sudi po Božjem i Prirodnom zakonu – također stoji na stranici.

Na stranici pokrenutoj19. studenog Bernarda Jug traži od sljedbenika da dijele i popunjavaju bazu.
-Tisuće moraju biti na popisu – napisala je Jug.

Foto: Facebook DOSTA JE ja vas se ne bojim

U rubrici Most wanted na samom vrhu popisa nalazi se premijer Andrej Plenković i predsjednik Zoran Milanović, a nisu izostavljeni ni članovi Nacionalnog stožera Vili Beroš, Alemka Markotić, Krunoslav Capak i Davor Božinović koji ‘uspostavljaju zdravstvenu diktaturu i propagiraju strah.’ Ministar Aladrović, znanstvenik Ivan Đikić i pulmolog Saša Srića također su se našli na popisu ‘izdajnika’.


Na popisu se nalaze i imena brojnih javnih osoba liječnika, znanstvenika…

O Bernardi Jug već smo pisali, učiteljica je to engleskog jezika u Područnoj školi Imbriovec, a svoje stavove o abortusu i ‘sotoniziranim režimskim medijima’ ne libi se izjasniti. No, javnosti je možda najpoznatija iz slučaja iz Krapinskih Toplica u kojem otac sina nije želio pustiti u školu bez maske, nazvavši tada pedagoginju iz te škole “zagorskom sotonom”, “gorom od četnika”, Gestapom.

www.sjever.hr
01.12.2021.

Input your search keywords and press Enter.