Now Reading:
VREMENSKA PROGNOZA Unatoč nepovoljnim biometeorološkim prilikama ima i dobrih vijesti!
Full Article 1 minutes read

VREMENSKA PROGNOZA Unatoč nepovoljnim biometeorološkim prilikama ima i dobrih vijesti!

Prema prognozi DHMZ-a, iako ćemo ujutro biti uglavnom oblačno, sunce bi se moglo brzo pojaviti, a unatoč razmjerno nepovoljnim biometeorološkim prilikama, dobre vijesti su da će temperatura biti nešto toplija nego jučer.

Na Jadranu i u predjelima uz njega bit će djelomice sunčano, a uz povećanu naoblaku mjestimice se očekuje malo kiše, uglavnom poslijepodne na sjevernom dijelu, navečer moguće i na jugu.

U središnjim i istočnim predjelima u noći i ujutro bit će umjereno do pretežno oblačno, potom većinom sunčano, a prema večeri novo naoblačenje sa zapada. Puhat će umjeren i jak jugozapadni vjetar, na Jadranu i južni te jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom od 0 do 5, na Jadranu između 4 i 9, a najviša dnevna od 10 do 15 °C.

Biometeorološke prilike na području cijele zemlje bit će razmjerno nepovoljne, uz nešto nepovoljniji utjecaj u drugom dijelu dana u predjelima uz Jadran. Porast temperature zraka uz jačanje vjetra s jugozapada tijekom dana može kod meteoropata izazvati umor, manjak energije, glavobolju i pojačanu razdražljivost. Sunčana razdoblja u prvom dijelu dana, mogu pozitivno utjecati na poboljšanje raspoloženja.

www.sjever.hr / DHMZ
01.12.2021.

Input your search keywords and press Enter.