Now Reading:
SAD JE I SLUŽBENO Matija Posavec se vraća na čelo Županije: Nastavljamo u petoj brzini još čvršće, bolje i hrabrije
Full Article 2 minutes read

SAD JE I SLUŽBENO Matija Posavec se vraća na čelo Županije: Nastavljamo u petoj brzini još čvršće, bolje i hrabrije

Predsjednik Županijskog izbornog povjerenstva Milko Sambolek u srijedu je službene rezultate novom/starom županu Međimurske županija Matiji Posavcu koji će sutra i službeno preuzeti tu dužnost.

Posavec je na prijevremenim izborima osvojio gotovo 80 posto glasova te je prilikom uručenja potpisa zahvalio svim biračima koji su iskoristili svoje biračko pravo i izašli na izbore te svima onima koji su mu dali podršku.

– Ta je podrška vrlo visoka, legitimna i što se mene tiče jedino mjerilo u politici. Svaki čovjek koji se bavi politikom i javnim poslom mora uvijek u svakom trenutku biti spreman izaći pred sud javnosti, pred sud građana jer građani su poslodavac svakom političaru kojeg u konačnici i biraju izražavajući tako svoj stav, očekivanja, želje i nadanja – izjavio je Posavec.

Dodao je kako se izbora nikada nije bojao pa tako ni ovih prijevremenih što potvrđuje činjenica o najboljem rezultatu dosada ne samo u Međimurju, nego i u Hrvatskoj.

-Na županijskoj razini, gdje imate gotovo 100 tisuća birača koji imaju pravo glasati to je velik, respektabilan rezultat koji obvezuje, daje motivaciju, satisfakciju, ali i obavezu da se borite još čvršće, još bolje, još hrabrije – dodao je Posavec te zahvalio političkim stranka koje su stale uz njega prilikom najave kandidature dodajući kako će se suradnja nastaviti i to u petoj brzini.

-Nema euforije, nema slavlja. Ima samo jednog predanog, čvrstog odgovornog rada, dokazivanja, stvaranja rezultata i razvijanja Međimurske županije kao najprosperitetnije, najljepše županije koja će rasti, razvijati se i napredovati u svakom svom obliku uz naravno podršku građana – nastavio je Posavec.

Zahvalio je grupi podrške na prepoznavanju dosadašnjeg rada i rezultata u, za njega izuzetno teškom trenutku spomenuvši administratore grupe koja je okupila preko 9000 građana, gospodina Velimira Kraljića, gospođu Zrinku Čituš Čižmešija, Milenu Granatir.

Posebno zahvalu uputio je i svom zamjeniku Josipu Grivcu na uspješnom i predanom radu zajedno sa svojim suradnicima u protekla 2,5 mjeseca.

Grivec, koji i u ovom mandatu ostaje zamjenik pridružio se zahvalama Međimurkama i Međimurcima na tako velikoj podršci koja sasvim sigurno obavezuje.

-Sigurno ćemo nastaviti kvalitetno, dobro i prije svega u interesu našeg Međimurja. Zahvaljujem izvrsnim djelatnicima Međimurske županije kao institucije na čelu s pročelnicima koji su itekako dobro obavljali posao – zaključio je Grivec.

abrkic/sjever.hr
01.12.2021.

Input your search keywords and press Enter.