Now Reading:
Isti dan, dvije prometne nesreće i dvije ozlijeđene osobe zbog tuđe nepažnje!
Full Article 2 minutes read

Isti dan, dvije prometne nesreće i dvije ozlijeđene osobe zbog tuđe nepažnje!

Kako je izvijestila Policijska uprava varaždinska u petak je došlo do dvije prometne nesreće zbog nedovoljne pažnje od strane vozača osobnih automobila.

U petak, 26. studenog u 10.55 sati u Varaždinu u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Osobnim vozilom je iz smjera ulice Braće Radić u smjeru Hallerove ulice upravljala 48-godišnjakinja. Dolaskom do raskrižja s Ivanečkom ulicom do obilježenog pješačkog prijelaza, vozilom se nije približavala sigurnosnom brzinom kako bi mogla zaustaviti vozilo kako bi propustila pješake koji su već stupili na obilježeni pješački prijelaz. Tom prilikom je prednjim djelom vozila udarila u 24-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza. Uslijed udara pješakinja je zadobila ozljede, te joj je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

Također u petak, oko 16.50 sati u Varaždinu u prometnoj je nesreći ozlijeđena je jedna osoba. Osobnim vozilom je kolnikom ulice Zvonka i Vladimira Milkovića upravljao 33-godišnjak. Ulaskom u raskrižje sa ulicom Zrinskih i Frankopana skretao je u desno prema Kapucinskom trgu presijecajući biciklističku stazu, a da nije propustio bicikl kojim je biciklističkom stazom upravljala žena starosti 62-godine. Uslijed udara biciklistica je pala na kolnik i zadobila ozljede. Medicinska pomoć pružena joj je u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

www.sjever.hr
29.11.2021.

Input your search keywords and press Enter.