Now Reading:
Koprivničko-križevačka županija osigurala 180 tisuća kuna za nastup svojih poduzetnika i poljoprivrednika na domaćim i inozemnim sajmovima
Full Article 1 minutes read

Koprivničko-križevačka županija osigurala 180 tisuća kuna za nastup svojih poduzetnika i poljoprivrednika na domaćim i inozemnim sajmovima

Župan Darko Koren objavio je Javni poziv Koprivničko-križevačke županije upućen poduzetnicima – tvrtkama, obrtima i zadrugama te poljoprivrednicima koji su tijekom ove godine na domaćim i međunarodnim sajmovima i manifestacijama promovirali vlastite proizvode, da dostave zahtjeve za pokriće dijela troškova.

U tu je svrhu osigurano 180 tisuća kuna, a Županija će subvencionirati 50 posto nastalih troškova (izložbeni prostor/smještaj/prijevoz) do maksimalno 10.000 tisuća kuna po izlagaču.

Prilikom podnošenja Zahtjeva potrebno je dostaviti račune i ugovore, dokaz o izvršenom plaćanju te barem jedna slika izložbenog prostora, a više informacija o navedenom Javnom pozivu možete pronaći OVDJE.

Iz Županije obavještavaju i da su objavljene izmjene triju javnih poziva:
-Javnog poziva za kapitalni projekt K 100013 Kapitalna pomoć za izgradnju vodnokomunalnih građevina u 2021. godini.
-Javnog poziva za kapitalni projekt K 100068 Kapitalna pomoć JLS-ima za gospodarenje komunalnim otpadom u 2021. godini.
-Javnog poziva za kapitalni projekt K 100001 Kapitalna pomoć za ravnomjerni razvoj Županije u 2021. godini.

Izmjene u svih triju javnih poziva odnose se na rok za podnošenja projektnih prijedloga koje će biti moguće podnositi do 20. prosinca 2021. godine.

www.sjever.hr/kckzz.hr
26.11.2021.

Input your search keywords and press Enter.