Now Reading:
Advent u Samoboru tek što nije počeo! U subotu otvorenje uz koncert Giuliana
Full Article 2 minutes read

Advent u Samoboru tek što nije počeo! U subotu otvorenje uz koncert Giuliana

Advent u Samoboru ove godine je uistinu posebna, čarobna zimska priča s romantičnom atmosferom koja će vladati cijelim gradom. Koncerti, predstave i ostali umjetnički programi unijet će blagdanski duh, a bit će i skrivenih mjesta u ovom bajkovitom gradu s postavljenim imelama, tako da ih zaljubljeni mogu potražiti.

Nekoliko osmišljenih božićnih foto kutaka mnogi će željeti zabilježiti za uspomenu, a moguće je susresti vilenjake i dobre vile, ali samo ako se potrudite gledati otvorenog srca, baš poput djece na koju su domaćini posebno mislili.

U subotu, 27. studenog 2021. godine, na otvorenju Adventa moći ćete uživati u koncertu Giuliana, a u sljedećih šest tjedana nastupit će brojni glazbenici. Gurmane će privući ugostiteljske kućice gdje će pronaći sve sezonske okuse i užitke zahvaljujući bogatom izboru ukusne hrane i slatkih zalogaja. Zagrijte se šalicom tople čokolade ili aromatičnog kuhanog vina i u ugodnom društvu provedite nezaboravne trenutke Adventa u Samoboru.

Paljenje prve svijeće na adventskom vijencu na Trgu kralja Tomislava najavljeno je za 17 sati, a održat će se uz prigodan program, dok će sat kasnije početi ceremonija otvaranja klizališta i paljenja lampica uz DJ-a, maskote i Zagrebačke pahuljice. Koncert Giuliana počet će u 20 sati na Trgu Matice Hrvatske, a posjetitelji će trebati imati covid potvrde.

www.sjever.hr/samobor.hr
27.11.2021.

Input your search keywords and press Enter.