Now Reading:
Na MEV stigla još jedna međimurska sportska legenda: studenti ugostili najboljeg lijevog beka Roberta Jarnija
Full Article 2 minutes read

Na MEV stigla još jedna međimurska sportska legenda: studenti ugostili najboljeg lijevog beka Roberta Jarnija

Na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu u srijedu je održana druga po redu tribina pod nazivom „Međimurske sportske legende“ koju u sklopu proglašenja Međimurja Europskom regijom sporta 2022. godine organiziraju studenti 3. godine preddiplomskog studija Menadžment turizma i sporta.

Studenti i profesori MEV-a ovog su puta u velikoj dvorani Centra za održivi razvoj ugostili najboljeg lijevog beka u povijesti hrvatskog nogometa, Roberta Jarnija.

Nova tribina na kojoj je Jarni prisutne pobliže upoznao sa svojom bogatom nogometnom karijerom, zainteresirala je velik broj studenata i profesora.

Jarni je inače rodom iz Čakovca i svoju je karijeru započeo u klubu MTČ, današnjem NK Čakovec. Zahvaljujući njegovoj brzini, agilnosti i vještinama ubrzo ga je primijetio i Hajduk u kojem je nastavio svoju nogometnu karijeru. Bio je i član reprezentacije s kojom je osvojio Državnu nagradu za sport „Franjo Bučar”, a ostvario je i zavidnu međunarodnu karijeru s čak 308 nastupa. Svi ga pamtimo kao brončanog Vatrenog iz Francuske 1998.

– Morate imati složnu ekipu, da smo svi za jednoga, i morate imati malo sreće. A sreća će te poljubiti ako ćeš biti iskren, otvoren i ako imaš samopouzdanja – rekao je Jarni o tom sportskom uspjehu uputivši tako i poruku studentima.

Osim sudjelovanja u aktivnostima Međimurja Europske regije sporta, cilj ovih tribina je da studenti nauče više o organizaciji i promociji događaja, komunikaciji s medijima i odnosima s javnošću.

Marija Kanišić, izvanredna studentica 3. godine Menadžment turizma i sporta na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu, istaknula je da su zadovoljni onim što su napravili.

– Podijeljeni u timove svatko od nas imao je svoje zadatke, obavijestiti medije, objaviti na društvenim mrežama, pronaći sponzore, organizirati dolazak publike. Bilo je dosta toga, ali sve smo uspjeli organizirati. Ovakvo iskustvo puno nam znači, zadovoljni smo koliko i kako smo napravili – rekla je Kanišić.

www.sjever.hr
25.11.2021.

Input your search keywords and press Enter.