Now Reading:
Koprivnica će se razvijati održivo, uključivo i pametno – započela izrada Strategije razvoja grada
Full Article 50 second read

Koprivnica će se razvijati održivo, uključivo i pametno – započela izrada Strategije razvoja grada

Započeo je proces izrade nove Strategije razvoja grada Koprivnice koja će definirati smjer razvoja grada do 2030. godine.

Tijekom izrade Strategije utvrdit će se nove smjernice i definirati strateški ciljevi koji će pridonijeti održivom, uključivom i pametnom razvoju grada. Cilj je u izradu Strategije uključiti predstavnike različitih sektora te međusobnom raspravom, idejama, prijedlozima, ali i kritikama kreirati što kvalitetnije smjernice razvoja grada.

U sklopu procesa izrade Strategije u Inkubatoru kreativnih industrija održana je dvodnevna radionica radnog naziva „Strateško planiranje razvoja grada Koprivnice do 2030. godine“.

U sklopu radionice napravljena je SWOT analiza, definirani su strateški ciljevi i mjere koje bi te ciljeve trebale ostvariti te su definirani ključni pokazatelji uspješnosti.

Na radionici su sudjelovali pročelnici Gradske uprave; ravnatelji škola, vrtića i gradskih ustanova; poduzetnici i obrtnici; predstavnici udruga civilnog društva i sportaši. Prvoga dana radionici su prisustvovali i gradonačelnik Mišel Jakšić te zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž.

www.sjever.hr/koprivnica.hr
25.11.2021.

Input your search keywords and press Enter.