Now Reading:
Delegacija MEV-a na predstavljanju monografije „Stoljeće Ekonomske i trgovačke škole Čakovec”
Full Article 1 minutes read

Delegacija MEV-a na predstavljanju monografije „Stoljeće Ekonomske i trgovačke škole Čakovec”

Ove godine Ekonomska i trgovačka škola Čakovec slavi velikih 100 godina rada, a jedna od niza aktivnosti održana je u utorak.

Riječ je o predstavljanju monografije „Stoljeće Ekonomske i trgovačke škole Čakovec” kojem je prisustvovala i delegacija Međimurskog veleučilišta u Čakovcu.

MEV kao visokoobrazovna i znanstvena institucija nastoji uspostaviti i poticati partnerstvo s drugim obrazovnim i znanstvenim ustanovama, srednjim školama i fakultetima s ciljem poticanja važnosti obrazovanja i cjeloživotnog učenja, a dobru suradnju i partnerstvo njeguju i s međimurskim srednjim školama.

Čestitavši ravnateljici Bosiljki Vinković-Kukolić, učenicima i profesorima na proslavi velikih 100 godina rada, dekan MEV-a doc.dr.sc. Igor Klopotan naglasio je da je Ekonomska i trgovačka škola Čakovec sa svojom stoljetnom tradicijom jedan od primjera uspješne obrazovne institucije koja iz godine u godinu opravdava očekivanja svojih učenika i njihovih roditelja.

– Širenjem partnerstva sa srednjim školama, fakultetima i ostalim veleučilištima, želimo poticati učenike na upis naših obrazovnih programa i etablirati se kao znanstvena ustanova, poželjna novim generacijama studenata – poručio je dekan Klopotan.

www.sjever.hr
24.11.2021.

Input your search keywords and press Enter.