Now Reading:
RASTE INTERES ZA CIJEPLJENJEM! Od idućeg tjedna novi termini u Koprivnici, Križevcima i Đurđevcu!
Full Article 1 minutes read

RASTE INTERES ZA CIJEPLJENJEM! Od idućeg tjedna novi termini u Koprivnici, Križevcima i Đurđevcu!

Zbog povećanog interesa građana za cijepljenjem protiv bolesti COVID-19 organizirani su termini za cijepljenje na punktovima u Koprivnici, Križevcima i Đurđevcu, a biti će dostupna cjepiva Comirnaty (Pfizer), Moderna, Janssen (Johnson).

U utorak, 23. studenog, od 14 do 18 sati u Đurđevcu će se održati cijepljenje u dvorani Strukovne škole Đurđevac, Dr. I. Kranjčeva 5, Đurđevac.

U srijedu, 24. studenog, od 14 do 18 sati u Koprivnici cijepljenje će biti organizirano u Srednjoj školi Koprivnica, Trg slobode 7, Koprivnica.

Također, cijepljenje će biti organizirano i u petak, 26. studenog od 14 do 18 sati u Križevcima u dvorani Osnovne škole Lj. Modeca, Potočka 26, Križevci kao i u subotu 27. studenog od 08 do 12 sati u Koprivnici u Srednjoj školi Koprivnica, Trg slobode 7, Koprivnica

Za dolazak na cijepljenje nije potrebna prethodna najava, a obavezno je donijeti osobnu iskaznicu i zdravstvenu iskaznicu te kod dolaska na drugu i treću dozu cijepljenja, potrebno je donijeti i potvrdu o primitku prethodnih doza cjepiva.

www.sjever.hr/kckzz.hr
20.11.2021.

Input your search keywords and press Enter.