Now Reading:
U tijeku su prijave za Mininogometnu ligu Gupčev kraj – još imate vremena!
Full Article 2 minutes read

U tijeku su prijave za Mininogometnu ligu Gupčev kraj – još imate vremena!

Jubilarno 5. izdanje Mininogometne lige Gupčev kraj igrati će se ponovno ove godine u sportskoj dvorani u Donjoj Stubici u organizaciji nogometnog kluba NK Stubica. Prijave za Ligu traju od ponedjeljka 15. studenog 2021. do petka 19. studenog 2021. godine, a sama liga kreće 24. studenog u 17:30.

Liga će se igrati pretežito srijedom uz pridržavanje svih epidemioloških mjera koje je propisao stožer. Nakon prošlogodišnje pauze zbog pojave korone virusa, ove godine su organizatori odlučili uvesti, uz ligu seniora, i ligu veterana. Tako će svaka liga nakon ligaškog sistema natjecanja ići u play off, gdje će šest najbolje plasiranih momčadi ići u borbu za naslov.

Velika završnica i finale lige će se održati 5. siječnja 2021. godine. Naslov prvaka iz sezone 2019./2020. braniti će CB Roses Bar-Club iz Oroslavja koji je u finalu pobijedio Oro-Plast 1:0 pogotkom Nevena Piškovića. Treće mjesto je tada osvojila momčad iz Zaboka, SU Zabočki lavovi koji su u finalu s 5:1 bili bolji od momčadi Matan prometa & Majsecovog mlina. Najbolji strijelac lige je bio Vinko Kotarski s 13 pogodaka iz ekipe SU Zabočki lavovi.

Svakako je važno napomenuti kako je liga Gupčev kraj definitivno jedan od najpoznatijih sportskih događaja tijekom zime u Zagorju, a dovoljno je skrenuti pozornost kako je ligu do sada igralo više od 50 različitih momčadi i preko 450 nogometaša rekreativaca. Organizatori će također ove godine uz postojeću Android aplikaciju MNL Gupčev kraj omogućiti aplikaciju i iPhone korisnicima koju razvija lokalna tvrtka iz Donje Stubice.

Android aplikaciju je moguće preuzeti na linku.

Prijave je moguće napraviti putem Facebook stranice NK Stubica ili na mail: mnl.gupcevkraj@gmail.com. Za više detalja i informacija se možete obratiti od ponedjeljka 15.11.2021 voditelju škole nogometa NK Stubica Matiji Drempetiću na 098/902-43-42.

Službene prijave za ovogodišnje 5. po redu izdanje Mininogometne lige Gupčev kraj već su u tijeku, a na linku možete provjeriti popis seniorskih momčadi koje su do sada potvrdile dolazak! 

www.sjever.hr/http://nkstubica.hr
17.11.2021.

Input your search keywords and press Enter.