Now Reading:
Koprivničancima na kućne adrese stiže bilten „Koprivnički godišnjak” – više od 120 stranica o realiziranim projektima i planovima za daljnji razvoj grada
Full Article 1 minutes read

Koprivničancima na kućne adrese stiže bilten „Koprivnički godišnjak” – više od 120 stranica o realiziranim projektima i planovima za daljnji razvoj grada

Na kućne adrese građana Koprivnice u idućih će nekoliko dana stići 12 tisuća primjeraka punoljetnog, 18. izdanja informativnog godišnjeg biltena „Koprivnički godišnjak“.

Godišnjak, kojem naslovnicu krasi uradak koprivničkog umjetnika Zvonimira Haramije Hansa, javnosti je predstavljen u ponedjeljak, u Galeriji „Mijo Kovačić“.

Kako je rekla glavna urednica Godišnjaka Ivana Ledinski Cvetković, riječ je o 124 stranice bogatog sadržaja koji su obilježili djelovanje koprivničkih ustanova, udruga, klubova i pojedinaca.

Gradonačelnik grada Koprivnice Mišel Jakšić zahvalio je cjelokupnom timu koji je radio oko ovogodišnjeg izdanja Godišnjaka.
-Najveća hvala našim Koprivničankama i Koprivničancima, svim ljudima koji rade i skrbe o ovome gradu, kao i onima koji su danas u mirovini. Svi naši rezultati i planovi rezultat su njihovog rada, truda, angažmana i srca. Ovo, 18. izdanje povodom 665. rođendana Koprivnice je nešto zbog čega će im srce zatitrati i pokazati da sve loše što, nadam se, ostaje iza nas, nije moglo zaustaviti sve ono što Koprivnica nosi, a to su rast, razvoj i svakodnevni rad – kazao je gradonačelnik Jakšić.

www.sjever.hr/koprivnica.hr
27.10.2021.

Input your search keywords and press Enter.