Now Reading:
Preko 6 milijuna kuna za sport: Zagrebačka županija produžila rok za prijavu programa, evo dokad se moguće prijaviti
Full Article 2 minutes read

Preko 6 milijuna kuna za sport: Zagrebačka županija produžila rok za prijavu programa, evo dokad se moguće prijaviti

Zajednica športskih udruga i saveza Zagrebačke županije je krajem rujna ove godine objavila Javni poziv za podnošenje prijava programa za uvrštenje u Program javnih potreba u sportu Zagrebačke županije u 2022. godini, a sada je produljila rok za prijavu do 5. studenog.

Projekcijom proračuna je za sportske programe predviđeno 6.125.000,00 kuna, a sredstva će se dodjeljivati za organizaciju međunarodnih, tradicionalnih i prigodnih priredbi, stipendije vrhunskih sportaša, skrb o perspektivnim sportašima, školovanje kadrova za rad u sportu, međunarodna natjecanja, treninge i natjecanja sportaša (županijski savezi), ali i funkcioniranje županijskog sustava sporta.

Prijaviti se mogu pravne osobe sa sjedištem u Zagrebačkoj županiji koje temeljem Zakona o sportu mogu obavljati djelatnost sporta i članice su Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije.

Prijave se primaju preporučenom poštom i elektronički putem sustava e-Prijave, a podnositelj je dužan poslati i original putem pošte na adresu Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije: Zajednica športskih udruga i saveza Zagrebačke županije, Hebrangova 26a, 10430 Samobor s napomenom: „Prijava za provedbu programa javnih potreba u sportu Zagrebačke županije u 2022. godini“.

Tekst javnog poziva i upute dostupne su ovdje, a više informacija moguće je dobiti na broj telefona 098/314-370 ili putem e-maila: sport@sport-zagrebacke-zupanije.hr.

www.sjever.hr / zagrebacka-zupanija.hr
25.10.2021.

Input your search keywords and press Enter.