Now Reading:
Tvrtka Šestan-Busch sklopila novi posao – Francuzima šalju još 3500 kaciga, žele ih i Poljaci
Full Article 1 minutes read

Tvrtka Šestan-Busch sklopila novi posao – Francuzima šalju još 3500 kaciga, žele ih i Poljaci

Na najvećem međunarodnom sajmu sigurnosti i vojno-policijske opreme Milipol 2021. u Parizu, u organizaciji Hrvatske gospodarske komore zajednički je nastupilo nekoliko hrvatskih tvrtki, među njima i Šestan-Busch.

Veliko zanimanje kupaca za proizvode naših firmi na kraju je urodilo i konkretnim poslovima pa je tako tvrtka Šestan-Busch potpisala nastavak suradnje s francuskom kompanijom Sunrock- dobavljačima zaštitne opreme za NATO te francusku vojsku i policiju, objavila je HGK: Prva isporuka više od 3500 multifunkcionalnih balističkih kaciga ide odmah, a veliki interes za hitnu isporuku pokazali su i Poljaci.

Alojzije Šestan, glavni direktor Šestan-Buscha i predsjednik Zajednice proizvođača sredstava za posebne namjene HGK, naglasio je kako novim asortimanom kaciga žele zadržati postojeća, ali i osvojiti neka nova tržišta. Tako su, između ostalog, predstavili novu polietilensku kacigu za civilnu zaštitu koja je proizvod razvoja sufinanciranog EU sredstvima, zatim zaštitno odijelo koje štiti od bioloških čestica i kemijskih ugroza te inovativnu taktičku polu-masku koja odgovara na raznovrsne ugroze respiratornog sustava korisnika, uključujući koronavirus.

šestan busch

foto: arhiva
www.sjever.hr(HGK)
23.10.2021.

Input your search keywords and press Enter.