Now Reading:
Strava u Zagrebu: Djevojku držali kao robinju, mlatili i tjerali na prostituciju!
Full Article 2 minutes read

Strava u Zagrebu: Djevojku držali kao robinju, mlatili i tjerali na prostituciju!

nasilje prosvjed

Strašan zločin dogodio se u Zagrebu gdje je troje ljudi mladu ženu držalo kao robinju i silom i prijetnjama ju prisiljavalo na prostituciju.

Kako je izvijestila PU zagrebačka, riječ je o 40-godišnjakinji i dvojci muškaraca starosti 42 i 39 godina koji se sumnjiče da su od travnja ove godine do početka listopada uporabom sile i prijetnje 26-godišnju djevojku tjerali na pružanje spolnih usluga uz novčanu naknadu i time uspostavili odnos sličan ropstvu.

Nesretna djevojka je, sumnjaju policijski službenici, bila blisko povezana s 42-godišnjakom kojeg se sumnjiči da ju je prijetnjama, nasiljem, fizičkim zlostavljanjem te zaključavanjem u kuće ili stanove na području Zagreba prisiljavao na pružanje spolnih usluga uz novčanu nagradu što je ona iz straha za svoj život i radila.

Kako su priopćili iz PU zagrebačke, 42-godišnjak je u dogovoru s 40-godišnjakinjom od travnja do kolovoza ove godine, putem oglasa pronalazio osobe kojima je djevojka u unajmljenim stanovima, apartmanima i hotelima u Zagrebu pružala spolne usluge, a zarađeni novac im je morala predati.

Tijekom ljeta, osumnjičena 40-godišnjakinja je djevojku željela prisiliti i na pružanje spolnih usluga u ugostiteljskom objektu u Zagrebu zbog čega joj se oštećena suprotstavila, no 40-godišnjakinja ju je verbalno i fizički napala pa je nesretna djevojka zbog straha nastavila s tim radnjama.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičene osobe su uhićene, a iz PU zagrebačke poručili su kako je oštećenoj 26-godišnjakinji pružena pomoć sukladno Nacionalnom Planu za suzbijanje trgovanja ljudima.

www.sjever.hr
23.10.2021.

Input your search keywords and press Enter.