Now Reading:
NK Ivančica iz Ivanca uskoro će biti bogatija za pet montažnih objekata – krenuli pripremni radovi vrijedni 117 tisuća kuna!
Full Article 1 minutes read

NK Ivančica iz Ivanca uskoro će biti bogatija za pet montažnih objekata – krenuli pripremni radovi vrijedni 117 tisuća kuna!

Za potrebe Škole nogometa Nogometnog kluba Ivančica, Grad Ivanec je na pomoćnom nogometnom igralištu u Salinovcu počeo s pripremnim radovima za postavljanje pet montažnih (modularnih) objekata koji će igračima, upravi kluba i sucima omogućiti funkcionalne uvjete boravka i rada.

Dva objekta namijenjena su igračima (domaćima i gostima), u jednom će biti tuševi te sanitarni čvorovi za igrače i posjetitelje, jedan je namijenjen sucima, a jedan je predviđen kao radna soba. Svi objekti raspolažu s nešto više od 60 m2 korisnog prostora, a bit će spojeni u cjelinu.

Temeljem provedenog postupka javne nabave, ovaj posao izvode Iskopi MS iz Vuglovca, a radovi su vrijedni 117.000 kuna. Nakon izvedbe temelja slijedi postavljanje montažnih objekata, a dosad je za uređenje igrališta, za ogradu, mreže i golove, hidrant i priključke vode i struje te za razne projekte iz proračuna Grada Ivanca izdvojeno oko 650.000 kuna, čemu treba pribrojiti još i troškove nabave i postavljanja montažnih objekata čiji će iznos biti poznat nakon provedbe postupka javne nabave, koji je u završnoj fazi.

www.sjever.hr/ivanec.hr
22.10.2021.

Input your search keywords and press Enter.