Now Reading:
Krapinčani, predložite svoje kandidate za dodjelu gradskih priznanja – Gregurović: Nagradit ćemo i naše vrijedne učenike i studente koji promoviraju naš grad
Full Article 2 minutes read

Krapinčani, predložite svoje kandidate za dodjelu gradskih priznanja – Gregurović: Nagradit ćemo i naše vrijedne učenike i studente koji promoviraju naš grad

Odbor za priznanja Grada Krapine objavio je Javni poziv za dostavu prijedloga za dodjelu priznanja Grada Krapine za 2021. godinu.

I ove će godine Grad Krapina dodijeliti nagradu za životno djelo, priznanje počasni građanin, povelju i plaketu Grada te grb Grada i malu plaketu.

Prijedlozi za dodjelu javnih priznanja moraju biti pismeno obrazloženi i sadržavati ime i prezime odnosno naziv podnositelja prijedloga, prebivalište ili sjedište podnositelja prijedloga, osobno ime ili naziv pravne osobe na koju se prijedlog odnosi uz navođenje osnovnih podataka o osobi, zatim naziv javnog priznanja i područje za koje se podnosi prijedlog, iscrpno obrazloženje prijedloga odnosno postignuća i doprinosa radi kojih se predlaže dodjela priznanja te odgovarajuću dokumentaciju kojom se potvrđuju navodi iz prijedloga (dosadašnje nagrade, objavljeni radovi, stručne kritike i ocjene, natjecateljski rezultati i slično).

Prijedlog za dodjelu javnih priznanja može se dati i posmrtno.

Gradonačelnik Zoran Gregurović poziva sve građane, udruge, vjerske zajednice, političke stranke, trgovačka društva, ustanove te druge pravne osobe na dostavu svojih prijedloga, a poseban značaj daje Maloj plaketi koja se dodjeljuje učenicima i studentima koji svojim postignućima i ostvarenjima u radu i stvaralaštvu na poseban način promiču Grad Krapinu.

-Izrazito mi je drago što ćemo nagraditi i naše vrijedne učenike i studente koji promoviraju naš Grad i svojim znanjem, uspjesima i trudom promiču razvoj Krapine. Uvjeren sam da će nagrade samo dodatno potaknuti njihov trud i rad i da će nas i ubuduće činiti ponosima – rekao je gradonačelnik Gregurović.

Prijedloge za dodjelu priznanja možete dostaviti osobno ili poštom na adresu: Grad Krapina, Odbor za priznanja Grada Krapine, Magistratska 30, Krapina.
Rok za dostavu prijedloga je 5. studeni 2021. godine.

Sve informacije o javnom pozivu kao i sam javni poziv možete naći na službenoj web stranici Grada Krapine – www.krapina.hr.

www.sjever.hr/krapina.hr
20.10.2021.

Input your search keywords and press Enter.