Now Reading:
Bogatim programom obilježit će se 665. rođendan Koprivnice: popularna Bijela noć, kava s gradonačelnikom, sajam OPG-ova, glazbene zvijezde…
Full Article 1 minutes read

Bogatim programom obilježit će se 665. rođendan Koprivnice: popularna Bijela noć, kava s gradonačelnikom, sajam OPG-ova, glazbene zvijezde…

Nizom kulturnih i zabavnih sadržaja, Koprivnica će obilježiti velikih 665. godina svoga postojanja, a program će početi u petak, 22 listopada i trajati do 12. studenoga.

Središnji dio proslave najavljen je za 4. studenoga, kad će se održati svečana sjednica Gradskog vijeća te Bijela noć grada Koprivnice tijekom koje će trgovine i uslužni poslovni subjekti radit produženo, odnosno do kasnih večernjih sati, uz posebne popuste na usluge i proizvode, a u večernjim satima koncert će održati Zagrebački solisti.

Kad smo već kod glazbe, najavit ćemo i gostovanje Zorana Predina koji će u Koprivnici nastupiti u petak, 5. studenoga, a dan kasnije stižu Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor.

U subotu 6. studenoga gradonačelnik Mišel Jakšić počastiti će građane kavom i čajem, upriličit će se i nastupi plesnih i glazbenih skupina dječjih vrtića, osnovaca i raznih udruga, a održat će se i izložbeno prodajna manifestacija koprivničkih udruga, obrtnika, OPG-ova te humanitarna prodaja jabuka.

Cijeli program obilježavanja rođendana Koprivnice pogledajte OVDJE

a. kučić/sjever.hr/koprivnica.hr
21.10.2021.

Input your search keywords and press Enter.